Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kako pročistiti tijelo i um

Kako pročistiti tijelo i um

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0227-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N1562

Broj strana:

126

Težina:

330 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

36,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tjednim čišćenjem organizma ostat ćete u formi, bit ćete vitki, zdravi i dobro raspoloženi.
Ovo bi vas trebalo uvjeriti!
Jedan dan čišćenja organizma svaki tjedan rasterećuje tijelo, povećava zadovoljstva i štiti od bolesti suvremenog načina života.
To sebi možete priuštiti!
S najboljim sezonskim namirnicama na jelovniku, ugodit ćete tijelu i bez muke trajno smanjiti tjelesnu težinu.
Odmarajte se svakodnevno!
Praktični savjeti za opuštanje i tjelovježbu pretvorit će dan čišćenja u dan pun snage, poleta i vitalnosti.
Tjednim čišćenjem organizma ostat ćete u formi, bit ćete vitki, zdravi i dobro raspoloženi.
Hrana je nešto prekrasno: održava nas na životu, omogućuje nam da uživamo, družimo se i zabavljamo. Ali, također je neupitno da hrana izaziva neke poteškoće: 90% djevojaka između deset i dvadeset godina smatra da su predebele. Gotovo 50% žena želi smršavjeti pa se podvrgavaju neprovjerenim metodama izgladnjivanja koje obično donose samo nezadovoljstvo, a ubrzo i nekoliko dodatnih kilograma na bokovima. Muškarci također preispituju svoje prehrambene navike. Sve češće staju na vagu, odjednom im postaje važno kako izgledaju i u kakvoj su formi i uznemire se kad se na liječničkom pregledu pokaže da imaju povišenu razinu mokraćne kiseline i povišene vrijednosti masnoća i šećera u krvi. Tada im doista postaje jasno koliko je uravnotežena i zdrava prehrana važna.
Možete se oduprijeti epidemiji pretilosti i civilizacijskim bolestima koje donosi neprimjerena prehrana! Kako? Vrlo jednostavno: pročitajte što vam ova knijga ima reći o zdravoj prehrani. Što je to uopće zdrava prehrana? Koje su hranjive tvari potrebne tijelu? Gdje ih ima? Sto su štetne tvari i kako ih se možemo osloboditi? Doznajte kako rade organi za izbacivanje otrova iz tijela kako biste mogli provesti pravilno čišćenje organizma. U idealnom slučaju, glava i duh mogu se isključiti iz svakodnevice. U knjizi ćete naći prijedloge kako se opustiti. U poglavlju o praksi naći ćete 16 izabranih zdravih namirnica koje će vam pomoći da svoje tijelo rasteretite u svako godišnje doba. Priloženi recepti uljepšat će dan čišćenja organizma, a tu su i odgovarajući savjeti za njegu tijela i sportske aktivnosti. Trajno ćete se osjećati dobro u svojoj koži. Iskušajte! A tijelo će vam biti itekako zahvalno!

  • Prevodilac: Detlef Seidensticker
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Tjednim čišćenjem organizma ostat ćete u formi, bit ćete vitki, zdravi i dobro raspoloženi. Ovo bi vas trebalo uvjeriti! Jedan dan čišćenja organizma svaki tjedan rasterećuje tijelo, povećava zadovoljstva i štiti od bolesti suvremenog načina života. To sebi možete priuštiti! S najboljim sezonskim namirnicama na jelovniku, ugodit ćete tijelu i bez muke trajno smanjiti tjelesnu težinu. Odmarajte se svakodnevno! Praktični savjeti za opuštanje i tjelovježbu pretvorit će dan čišćenja u dan pun snage, poleta i vitalnosti. Tjednim čišćenjem organizma ostat ćete u formi, bit ćete vitki, zdravi i dobro raspoloženi. Hrana je nešto prekrasno: održava nas na životu, omogućuje nam da uživamo, družimo se i zabavljamo. Ali, također je neupitno da hrana izaziva neke poteškoće: 90% djevojaka između deset i dvadeset godina smatra da su predebele. Gotovo 50% žena želi smršavjeti pa se podvrgavaju neprovjerenim metodama izgladnjivanja koje obično donose samo nezadovoljstvo, a ubrzo i nekoliko dodatnih kilograma na bokovima. Muškarci također preispituju svoje prehrambene navike. Sve češće staju na vagu, odjednom im postaje važno kako izgledaju i u kakvoj su formi i uznemire se kad se na liječničkom pregledu pokaže da imaju povišenu razinu mokraćne kiseline i povišene vrijednosti masnoća i šećera u krvi. Tada im doista postaje jasno koliko je uravnotežena i zdrava prehrana važna. Možete se oduprijeti epidemiji pretilosti i civilizacijskim bolestima koje donosi neprimjerena prehrana! Kako? Vrlo jednostavno: pročitajte što vam ova knijga ima reći o zdravoj prehrani. Što je to uopće zdrava prehrana? Koje su hranjive tvari potrebne tijelu? Gdje ih ima? Sto su štetne tvari i kako ih se možemo osloboditi? Doznajte kako rade organi za izbacivanje otrova iz tijela kako biste mogli provesti pravilno čišćenje organizma. U idealnom slučaju, glava i duh mogu se isključiti iz svakodnevice. U knjizi ćete naći prijedloge kako se opustiti. U poglavlju o praksi naći ćete 16 izabranih zdravih namirnica koje će vam pomoći da svoje tijelo rasteretite u svako godišnje doba. Priloženi recepti uljepšat će dan čišćenja organizma, a tu su i odgovarajući savjeti za njegu tijela i sportske aktivnosti. Trajno ćete se osjećati dobro u svojoj koži. Iskušajte! A tijelo će vam biti itekako zahvalno!

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter