Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kako preživeti svoju porodicu

Kako preživeti svoju porodicu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7720-041-1

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K8211

Broj strana:

300

Težina:

361 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Čuveni Pajtonovac i njegov psihoterapeut u duhovitom dijalogu otkrivaju kako struktura porodica iz kojih smo potekli oblikuje naš život, i nude ohrabrenje i putokaz za ostvarivanje sreće. Knjiga se preporučuje svima koji tek treba da stupe u brak, onima koji imaju djecu, srednjoškolcima i studentima. Džon Kliz je britanski komičar, kod nas najpoznatiji kao jedan od tvoraca Letećeg cirkusa Montija Pajtona. Robin Skiner je jedan od utemeljivača grupne analize i osnivač Instituta za porodičnu terapiju u Londonu.

Knjiga odgovora na pitanje od čega zavisi da li pojedinci, porodice i organizacije funkcionišu na zdrav i pozitivan način. Klizova duhovitost i iskustvo dugogodišnjeg pacijenta na psihoterapiji i Skinerovo neverovatno znanje i duboko razumevanje ljudske prirode čine ovu knjigu zabavnim, inspirativnim i prosvetljujućim štivom. Zašto ti život pruža sve lekcije koje su ti potrebne? Kako ti tuga može biti od koristi? Zašto je posao suštinski važan za naše psihološko zdravlje? Šta je kriza srednjeg doba? Potražite odgovore na ova i mnoga druga pitanja u knjizi koja je već 25 godina svetski bestseler.

  • Originalni naziv: Families and How to Survive...
  • Prevodilac: Slobodan Škerović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2001
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Čuveni Pajtonovac i njegov psihoterapeut u duhovitom dijalogu otkrivaju kako struktura porodica iz kojih smo potekli oblikuje naš život, i nude ohrabrenje i putokaz za ostvarivanje sreće. Knjiga se preporučuje svima koji tek treba da stupe u brak, onima koji imaju djecu, srednjoškolcima i studentima. Džon Kliz je britanski komičar, kod nas najpoznatiji kao jedan od tvoraca Letećeg cirkusa Montija Pajtona. Robin Skiner je jedan od utemeljivača grupne analize i osnivač Instituta za porodičnu terapiju u Londonu. Knjiga odgovora na pitanje od čega zavisi da li pojedinci, porodice i organizacije funkcionišu na zdrav i pozitivan način. Klizova duhovitost i iskustvo dugogodišnjeg pacijenta na psihoterapiji i Skinerovo neverovatno znanje i duboko razumevanje ljudske prirode čine ovu knjigu zabavnim, inspirativnim i prosvetljujućim štivom. Zašto ti život pruža sve lekcije koje su ti potrebne? Kako ti tuga može biti od koristi? Zašto je posao suštinski važan za naše psihološko zdravlje? Šta je kriza srednjeg doba? Potražite odgovore na ova i mnoga druga pitanja u knjizi koja je već 25 godina svetski bestseler.

Dodatne informacije

Izdavač Odiseja
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter