Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Kako ljenčariti

Kako ljenčariti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-037-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6100

Broj strana:

290

Težina:

316 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sigurno je divno bez grižnje savjesti okrenuti se na drugu stranu kreveta i ponovno zaspati uz misao Samo još pet minuta. Ako ste i vi barem jednom iz alarmom nametnutog buđenja ustali sa željom za još kojim satom slatkoga sna, ovo je prava knjiga za vas. Crpeći znanja iz povijesti, poezije, filozofije i osobnog iskustva, Kako ljenčariti duhovno je i radosno opravdanje lijenosti i kvalitetnoga življenja. Poznati zagovornici ljenčarenja kroz povijest, poput doktora Johnsona, Byrona, Coleridgea, Bertranda Russella, Oscara Wildea, Nietzschea i Johna Lennona, samo potvrđuju tu tezu.

Savjetujući, informirajući, promišljajući o osnovnim terminima poput odmaranja, dugih ručkova i zabušavanja, Kako ljenčariti pruža vam svu potrebnu inspiraciju za kvalitetno opuštanje u svijetu opsjednutom radom koji je zarobio, demoralizirao i dobar dio nas bacio u depresiju. S druge strane, kako je rekao sam Oscar Wilde, raditi ništa težak je rad.

Ljenčariti znači biti slobodan, živjeti život po vlastitom izboru, slobodan od šefova, plaće, svakodnevnog odlaska na posao, konzumerizma i dugova. Ljenčariti znači zabavljati se, uživati i radovati se, a da biste se priključili svijetu lijenosti i besposlenosti ne trebate učiniti – apsolutno ništa. Algoritam vam donosi knjigu o najzabavnijoj revoluciji koju je svijet ikada vidio!

  • Originalni naziv: How to Be Idle
  • Prevodilac: Branka Grgurić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Sigurno je divno bez grižnje savjesti okrenuti se na drugu stranu kreveta i ponovno zaspati uz misao Samo još pet minuta. Ako ste i vi barem jednom iz alarmom nametnutog buđenja ustali sa željom za još kojim satom slatkoga sna, ovo je prava knjiga za vas. Crpeći znanja iz povijesti, poezije, filozofije i osobnog iskustva, Kako ljenčariti duhovno je i radosno opravdanje lijenosti i kvalitetnoga življenja. Poznati zagovornici ljenčarenja kroz povijest, poput doktora Johnsona, Byrona, Coleridgea, Bertranda Russella, Oscara Wildea, Nietzschea i Johna Lennona, samo potvrđuju tu tezu. Savjetujući, informirajući, promišljajući o osnovnim terminima poput odmaranja, dugih ručkova i zabušavanja, Kako ljenčariti pruža vam svu potrebnu inspiraciju za kvalitetno opuštanje u svijetu opsjednutom radom koji je zarobio, demoralizirao i dobar dio nas bacio u depresiju. S druge strane, kako je rekao sam Oscar Wilde, raditi ništa težak je rad. Ljenčariti znači biti slobodan, živjeti život po vlastitom izboru, slobodan od šefova, plaće, svakodnevnog odlaska na posao, konzumerizma i dugova. Ljenčariti znači zabavljati se, uživati i radovati se, a da biste se priključili svijetu lijenosti i besposlenosti ne trebate učiniti – apsolutno ništa. Algoritam vam donosi knjigu o najzabavnijoj revoluciji koju je svijet ikada vidio!

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter