Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Kako govoriti da bi tinejdžeri slušali i slušati što tinejdžeri govore

Kako govoriti da bi tinejdžeri slušali i slušati što tinejdžeri govore

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-178-731-X

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N5090

Broj strana:

197

Težina:

453 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Život s tinejdžerima ponekad je nepodnošljivo težak.
Djeca s kojom smo nekoć bili toliko bliski kao da su se preko noći pretvorila u samostalne neznance neovisnih misli, ukusa i vrijednosti. Današnji tinejdžeri odrastaju u popularnoj kulturi koja je nesmiljenija, grublja i nasilnija no ikad, kulturi koja još nikad nije bila toliko materijalistička i usmjerena na seksualnost.
Što u takvim okolnostima preostaje roditeljima?
Nakon višegodišnjih istraživanja, predavanja i skupljanja povratnih informacija, međunarodno priznate stručnjakinje za pitanja odnosa roditelja i djece Adele Faber i Elaine Mazlish, razvile su inovativan pristup održavanju iskrenog, otvorenog dijaloga, obilježenog obostranim poštovanjem, između roditelja i tinejdžera. Zahvaljujući tome, obuzdavamo sukobe i umanjujemo razinu frustriranosti, a promičemo promišljenu komunikaciju o svemu: od trajanja izlazaka i droge do školskih obveza i seksa.
Napisana već prepoznatljivo pristupačnim stilom dviju autorica, knjiga Kako govoriti da bi tinejdžeri slušali i kako slušati što tinejdžeri govore uvodi čitatelja u njihove glasovite radionice, gdje – zahvaljujući riječima i roditelja i tinejdžera doznaje što muči današnje obitelji.
Knjiga je prepuna savjeta koje je lako provesti, pokrijepljenih pričama, crtežima i „podsjetnicima“. Ova nezaobilazna knjiga pomoći će vam da postavite temelje zdravog odnosa u kojem je naglasak na razumijevanju i slaganju, a ne na kažnjavanju i odmazdi. Od vječitih briga o društvu, klikama, izlascima i hodanju, do suvremenih briga povezanih s opijanjem i zlostavljanjem preko interneta, autorice pomažu roditeljima u rješavanju problema prije no što situacija izmakne nadzoru.
Srdačnim, lucidnim i nimalo pokroviteljskim tonom, Adele Faber i Elaine Mazlish pokazuju roditeljima kako se unutar obiteljskog kruga trebaju podupirati i kako da obitelji tijekom iskušenja tinejdžerske dobi svoje djece ostanu povezane.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Život s tinejdžerima ponekad je nepodnošljivo težak. Djeca s kojom smo nekoć bili toliko bliski kao da su se preko noći pretvorila u samostalne neznance neovisnih misli, ukusa i vrijednosti. Današnji tinejdžeri odrastaju u popularnoj kulturi koja je nesmiljenija, grublja i nasilnija no ikad, kulturi koja još nikad nije bila toliko materijalistička i usmjerena na seksualnost. Što u takvim okolnostima preostaje roditeljima? Nakon višegodišnjih istraživanja, predavanja i skupljanja povratnih informacija, međunarodno priznate stručnjakinje za pitanja odnosa roditelja i djece Adele Faber i Elaine Mazlish, razvile su inovativan pristup održavanju iskrenog, otvorenog dijaloga, obilježenog obostranim poštovanjem, između roditelja i tinejdžera. Zahvaljujući tome, obuzdavamo sukobe i umanjujemo razinu frustriranosti, a promičemo promišljenu komunikaciju o svemu: od trajanja izlazaka i droge do školskih obveza i seksa. Napisana već prepoznatljivo pristupačnim stilom dviju autorica, knjiga Kako govoriti da bi tinejdžeri slušali i kako slušati što tinejdžeri govore uvodi čitatelja u njihove glasovite radionice, gdje – zahvaljujući riječima i roditelja i tinejdžera doznaje što muči današnje obitelji. Knjiga je prepuna savjeta koje je lako provesti, pokrijepljenih pričama, crtežima i „podsjetnicima“. Ova nezaobilazna knjiga pomoći će vam da postavite temelje zdravog odnosa u kojem je naglasak na razumijevanju i slaganju, a ne na kažnjavanju i odmazdi. Od vječitih briga o društvu, klikama, izlascima i hodanju, do suvremenih briga povezanih s opijanjem i zlostavljanjem preko interneta, autorice pomažu roditeljima u rješavanju problema prije no što situacija izmakne nadzoru. Srdačnim, lucidnim i nimalo pokroviteljskim tonom, Adele Faber i Elaine Mazlish pokazuju roditeljima kako se unutar obiteljskog kruga trebaju podupirati i kako da obitelji tijekom iskušenja tinejdžerske dobi svoje djece ostanu povezane.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Ljevak
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter