Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Kako dobiti odgovor DA

Kako dobiti odgovor DA

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6369-067-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4492

Broj strana:

222

Težina:

346 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autori ove knjige sarađuju još od 1977. godine.

Rodžer Fišer je počasni profesor prava na Pravnom fakultetu Univerziteta Harvard, osnivač i počasni direktor Harvardskog pregovaračkog projekta, kao i osnivač programa o pregovaranju na Pravnom fakultetu na Harvardu. Odrastao je u Ilinoisu, učestvovao je u Drugom svetskom ratu u sklopu američkih vazduhoplovnih snaga, u Parizu je bio u službi za sprovođenje Maršalovog plana, a u Vašingtonu je radio u Ministarstvu pravde. Radio je, takođe, kao pravnik u Vašingtonu i kao savjetnik pri Ministarstvu odbrane. On je bio idejni tvorac i izvršni direktor nagrađivane televizijske serije Advokati. Svoje savjetodavne usluge pružao je vladama, kompanijama i pojedincima. On je autor ili koautor brojnih nagrađivanih udžbenika i popularnih knjiga, u koje spada i njegova poslednja: Beyond reason: using emotion as you negotiate.

Vilijam Juri je koosnivač Harvardskog programa o pregovaranju i uvaženi član Harvardskog pregovaračkog projekta. Odrastao je u Kaliforniji i Švajcarskoj, diplomirao na Jejlu i Harvardu, a doktorirao socijalnu antropologiju. Juri je radio kao medijator i savetnik tokom raznih pregovora, od radničkih štrajkova do etničkih sukoba širom svijeta. Radio je kao savjetnik u Beloj kući gde je bio zadužen za osnivanje centara za smanjenje nuklearne opasnosti u Vašingtonu i Moskvi. Nedavno je pokrenuo projekat pod imenom Avramovom stazom, međukulturalno putovanje po Bliskom istoku koje ide tragom Avramovih koraka, praoca brojnih kultura i vjera. Poslednja Jurijeva knjiga je The Power of a Positive No: Save the Deal, Save the Relationship, and Still Say No.

Brus Paton je koosnivač i uvaženi član Harvardskog pregovaračkog projekta, koosnivač programa o pregovaranju na Pravnom fakultetu na Harvardu, i osnivač i partner u kompaniji Vantage Partners, konsultantskoj kući koja pomaže najvećim svetskim kompanijama da pregovaraju i održavaju svoje najizazovnije poslovne odnose. Kao medijator, učestvovao je u sklapanju dogovora između Sjedinjenih Američkih Država i Irana povodom talačke krize, sarađivao je s Oskarom Arijasom, dobitnikom Nobelove nagrade za mir, kako bi osigurao uspijeh Arijasovog mirovnog plana za Centralnu Ameriku, a u Južnoj Africi je vodio pregovore sa svim strankama da bi osigurao uvođenje ustavne procedure kojom je okončan aparthejd. Diplomirao je na Pravnom fakultetu na Harvardu. Takođe, koautor je bestselera Difficult Conversation: How to Discuss What Matters Most.

  • Prevodilac: Tamara Zjačić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x190
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Autori ove knjige sarađuju još od 1977. godine. Rodžer Fišer je počasni profesor prava na Pravnom fakultetu Univerziteta Harvard, osnivač i počasni direktor Harvardskog pregovaračkog projekta, kao i osnivač programa o pregovaranju na Pravnom fakultetu na Harvardu. Odrastao je u Ilinoisu, učestvovao je u Drugom svetskom ratu u sklopu američkih vazduhoplovnih snaga, u Parizu je bio u službi za sprovođenje Maršalovog plana, a u Vašingtonu je radio u Ministarstvu pravde. Radio je, takođe, kao pravnik u Vašingtonu i kao savjetnik pri Ministarstvu odbrane. On je bio idejni tvorac i izvršni direktor nagrađivane televizijske serije Advokati. Svoje savjetodavne usluge pružao je vladama, kompanijama i pojedincima. On je autor ili koautor brojnih nagrađivanih udžbenika i popularnih knjiga, u koje spada i njegova poslednja: Beyond reason: using emotion as you negotiate. Vilijam Juri je koosnivač Harvardskog programa o pregovaranju i uvaženi član Harvardskog pregovaračkog projekta. Odrastao je u Kaliforniji i Švajcarskoj, diplomirao na Jejlu i Harvardu, a doktorirao socijalnu antropologiju. Juri je radio kao medijator i savetnik tokom raznih pregovora, od radničkih štrajkova do etničkih sukoba širom svijeta. Radio je kao savjetnik u Beloj kući gde je bio zadužen za osnivanje centara za smanjenje nuklearne opasnosti u Vašingtonu i Moskvi. Nedavno je pokrenuo projekat pod imenom Avramovom stazom, međukulturalno putovanje po Bliskom istoku koje ide tragom Avramovih koraka, praoca brojnih kultura i vjera. Poslednja Jurijeva knjiga je The Power of a Positive No: Save the Deal, Save the Relationship, and Still Say No. Brus Paton je koosnivač i uvaženi član Harvardskog pregovaračkog projekta, koosnivač programa o pregovaranju na Pravnom fakultetu na Harvardu, i osnivač i partner u kompaniji Vantage Partners, konsultantskoj kući koja pomaže najvećim svetskim kompanijama da pregovaraju i održavaju svoje najizazovnije poslovne odnose. Kao medijator, učestvovao je u sklapanju dogovora između Sjedinjenih Američkih Država i Irana povodom talačke krize, sarađivao je s Oskarom Arijasom, dobitnikom Nobelove nagrade za mir, kako bi osigurao uspijeh Arijasovog mirovnog plana za Centralnu Ameriku, a u Južnoj Africi je vodio pregovore sa svim strankama da bi osigurao uvođenje ustavne procedure kojom je okončan aparthejd. Diplomirao je na Pravnom fakultetu na Harvardu. Takođe, koautor je bestselera Difficult Conversation: How to Discuss What Matters Most.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter