Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kako bih bez tebe

Kako bih bez tebe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Gijom Muso


ISBN:

978-86-7710-505-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M2113

Broj strana:

251

Težina:

340 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Sa krovova Pariza do sunčanog San Franciska putuje prva ljubav koja vječno traje, a sa njom i zanosna priča puna neizvjesnosti i čarolije.

Gabrijel u svom životu ima dva muškarca - oca i prvu ljubav. Jedan od njih je ugledni policajac, a drugi je poznati lopov. Igrom sudbine, obojica su odavno nestali bez traga ostavljajući veliku prazninu u Gabrijelinom srcu. Jednog dana, i to u isto vrijeme, iznenada se vraćaju u njen život. Oni se međusobno poznaju i u isto vrijeme mrze toliko da su spremni da izazivaju jedan drugog do smrti. Gabrijel dolazi u situaciju da odbija da bira između čovjeka kojeg voli i oca, a najviše bi željela da ih zaštiti, pomiri i podjednako voli do kraja života. Međutim, u nekim sukobima smrt je neizbježna. Jedino ako...

Gijom Muso, jedan od najpopularnijih francuskih pisaca današnjice, čija su djela prevedena na trideset jedan svjetski jezik, knjigom Kako bih bez tebe, ponovo nas podsjeća šta je uzbudljiva i neizvjesna avantura, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

  • Originalni naziv: Que serais - je sans...
  • Prevodilac: Danijela Martinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Sa krovova Pariza do sunčanog San Franciska putuje prva ljubav koja vječno traje, a sa njom i zanosna priča puna neizvjesnosti i čarolije. Gabrijel u svom životu ima dva muškarca - oca i prvu ljubav. Jedan od njih je ugledni policajac, a drugi je poznati lopov. Igrom sudbine, obojica su odavno nestali bez traga ostavljajući veliku prazninu u Gabrijelinom srcu. Jednog dana, i to u isto vrijeme, iznenada se vraćaju u njen život. Oni se međusobno poznaju i u isto vrijeme mrze toliko da su spremni da izazivaju jedan drugog do smrti. Gabrijel dolazi u situaciju da odbija da bira između čovjeka kojeg voli i oca, a najviše bi željela da ih zaštiti, pomiri i podjednako voli do kraja života. Međutim, u nekim sukobima smrt je neizbježna. Jedino ako... Gijom Muso, jedan od najpopularnijih francuskih pisaca današnjice, čija su djela prevedena na trideset jedan svjetski jezik, knjigom Kako bih bez tebe, ponovo nas podsjeća šta je uzbudljiva i neizvjesna avantura, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter