Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Kad otkuca ponoć

Kad otkuca ponoć

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-00487-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4964

Broj strana:

304

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pod plaštom noći, nikakva pravila ne važe...
Nezaboravna heroina dobiće i više nego što je očekivala nakon što se konačno prepusti ljubavi.

Za legije prosaca koji je obožavaju, biće poprilično iznenađenje kada ledi Sofi Jork, kćerka markiza od Brandenburga, odbije bračnu ponudu žestokog i raskalašnog Patrika Fouksa u korist finog ali pomalo dosadnog Bredona Četvina, lorda Slaslova. Možda Bredon ima titulu erla, ali Sofine usne bride od Patrikovih tajnih poljubaca. Ipak, uvjerena je da će on zauvjek ostati razvratnik i zato radije bira njegovog uštogljenog prijatelja. Patrik je šokiran i povrijeđen njenom odlukom, jer ovaj ponosni zavodnik beznadežno je zaljubljen u Sofi.
Kada se Patrik preruši kako bi učinio Bredonu uslugu, strastveni par naći će se oči u oči. Shvativši da ne mogu da odole jedno drugom, vjenčaće se na brzinu, međutim, oboje imaju skrivene strahove koji će dovesti do nesporazma i umalo sve upropastiti.

Nestašno nevinašce i prefinjena bitanga odigraće svoj ples - Sofi će spoznati šta je potrebno da zadrži muškarca, a Patrik naučiti najvažniju lekciju o ljubavi.

  • Originalni naziv: Midnight pleasures
  • Prevodilac: Tijana Cvetkovi
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pod plaštom noći, nikakva pravila ne važe... Nezaboravna heroina dobiće i više nego što je očekivala nakon što se konačno prepusti ljubavi. Za legije prosaca koji je obožavaju, biće poprilično iznenađenje kada ledi Sofi Jork, kćerka markiza od Brandenburga, odbije bračnu ponudu žestokog i raskalašnog Patrika Fouksa u korist finog ali pomalo dosadnog Bredona Četvina, lorda Slaslova. Možda Bredon ima titulu erla, ali Sofine usne bride od Patrikovih tajnih poljubaca. Ipak, uvjerena je da će on zauvjek ostati razvratnik i zato radije bira njegovog uštogljenog prijatelja. Patrik je šokiran i povrijeđen njenom odlukom, jer ovaj ponosni zavodnik beznadežno je zaljubljen u Sofi. Kada se Patrik preruši kako bi učinio Bredonu uslugu, strastveni par naći će se oči u oči. Shvativši da ne mogu da odole jedno drugom, vjenčaće se na brzinu, međutim, oboje imaju skrivene strahove koji će dovesti do nesporazma i umalo sve upropastiti. Nestašno nevinašce i prefinjena bitanga odigraće svoj ples - Sofi će spoznati šta je potrebno da zadrži muškarca, a Patrik naučiti najvažniju lekciju o ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter