Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Kad je žena kurva/Kad je muškarac peder

Kad je žena kurva/Kad je muškarac peder

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vedrana Rudan


ISBN:

978-86-7998-002-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3188

Broj strana:

150

Težina:

284 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Vedrana Rudan ponovno jaše. I to u velikom stilu.

Autorica koju najviše volite mrziti ovog puta nudi dvije knjige u jednoj, uz dva (više nego) provokativna naslova Kad je žena kurva/ Kad je muškarac peder.

PEDER JE SVAKI MUŠKARAC koji ne misli da je svaka žena kurva. Odmah na početku treba reći, jako je malo pedera.
Peder je onaj muškarac koji vodi djecu u vrtić, a ona je ostala doma, lakira nokte, pijucka kavu.
Peder ponekad nedjeljom skuha ručak za nju i djecu.
Peder zna uključiti perilicu za rublje, onu za sude, zna upotrijebiti peglu i promijeniti pelene.
Kad peder jednom u sto godina gleda utakmicu a njihovi zabiju gol, on ne trpa u svoju šaku svoja jaja i svoj kurac i ne nudi ih sucu vičući, popuši mi, pederčino!
Peder staroj mami čestita rođendan i vodi je na grob pokojnoga muža koji nije umro zato što mu je sin peder, i stari je gospodin bio peder, tata je umro od infarkta.
Pederi su svi muškarci koji ne urlaju, glasajte za nas, nemojte za pedere iz SDP-a.
Pederi su i oni koji se ne deru, HDZ ne zna.
Pravi peder nakon sranja uvijek potegne vodu i otvori prozor kupaonice. Ako je kupaonica bez prozora, uključi ventilator.
Svaki peder prije seksa opere jaja i kurac. Najveći pederi medu pederima vodom pošpricaju čitavo tijelo.
Kad je peder sam na službenom putu, nikad se u hotelskoj sobi ne tušira, ali uvijek, iz poštovanja prema sobarici, poprska pod kupaonice.
Peder plaća alimentaciju i ne misli da tom lovom kurva kupuje seksi rublje......


JEDNOM MI JE JEDAN od mojih muževa rekao, sve su žene kurve, ti se ovih dana samo dobro kontroliraš. Čisto medicinski gledano, kad je žena kurva?
Žena je kurva kad dobije prvu menstruaciju, dok je ne dobije, ona je samo buduća kurva?
Nije istina, žena je kurva i kad viče, ne, ne, ne, dok joj tata uvalju je velikoga pišonju u petogodišnju pipicu.
Kurva je i u četrnaestoj kad iz kuće izađe u minici, tajicama, dekolti ranoj majici... Sama je kriva ako je netko dograbi u parku u pet popodne i siluje.
Žena je kurva kad kćeri od četrnaest godina ne kaže da su sve curice u minici, tajicama i dekoltiranoj majici kurve.
Žena je kurva kad uvečer sama uđe u bar, kad u dva popodne sama ude u restoran, kad ujutro sama ude u kafić. Da nije kurva, ne bi ulazila u muške prostore bez pratnje, njeno samo tijelo jasna je poruka, meni treba kurac.
Žena je kurva napaljuša kad odbije muškarca koji sjedne pokraj nje pa joj kaže, ja imam ono što tebi treba.
Žena je kurva kad ne da pičke ocu svoje najbolje prijateljice.
Žena je kurva kad je za sise zgrabi djed njene najbolje prijateljice.
Žena je kurva kad ne želi raditi prekovremeno sa šefom u njegovoj kancelariji, ona na stolu, on medu njenim nogama.
Žena je kurva kad ostavi muža zbog drugog muškarca.
Žena je kurva kad ostavi muža zbog sebe same.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Vedrana Rudan ponovno jaše. I to u velikom stilu. Autorica koju najviše volite mrziti ovog puta nudi dvije knjige u jednoj, uz dva (više nego) provokativna naslova Kad je žena kurva/ Kad je muškarac peder. PEDER JE SVAKI MUŠKARAC koji ne misli da je svaka žena kurva. Odmah na početku treba reći, jako je malo pedera. Peder je onaj muškarac koji vodi djecu u vrtić, a ona je ostala doma, lakira nokte, pijucka kavu. Peder ponekad nedjeljom skuha ručak za nju i djecu. Peder zna uključiti perilicu za rublje, onu za sude, zna upotrijebiti peglu i promijeniti pelene. Kad peder jednom u sto godina gleda utakmicu a njihovi zabiju gol, on ne trpa u svoju šaku svoja jaja i svoj kurac i ne nudi ih sucu vičući, popuši mi, pederčino! Peder staroj mami čestita rođendan i vodi je na grob pokojnoga muža koji nije umro zato što mu je sin peder, i stari je gospodin bio peder, tata je umro od infarkta. Pederi su svi muškarci koji ne urlaju, glasajte za nas, nemojte za pedere iz SDP-a. Pederi su i oni koji se ne deru, HDZ ne zna. Pravi peder nakon sranja uvijek potegne vodu i otvori prozor kupaonice. Ako je kupaonica bez prozora, uključi ventilator. Svaki peder prije seksa opere jaja i kurac. Najveći pederi medu pederima vodom pošpricaju čitavo tijelo. Kad je peder sam na službenom putu, nikad se u hotelskoj sobi ne tušira, ali uvijek, iz poštovanja prema sobarici, poprska pod kupaonice. Peder plaća alimentaciju i ne misli da tom lovom kurva kupuje seksi rublje...... JEDNOM MI JE JEDAN od mojih muževa rekao, sve su žene kurve, ti se ovih dana samo dobro kontroliraš. Čisto medicinski gledano, kad je žena kurva? Žena je kurva kad dobije prvu menstruaciju, dok je ne dobije, ona je samo buduća kurva? Nije istina, žena je kurva i kad viče, ne, ne, ne, dok joj tata uvalju je velikoga pišonju u petogodišnju pipicu. Kurva je i u četrnaestoj kad iz kuće izađe u minici, tajicama, dekolti ranoj majici... Sama je kriva ako je netko dograbi u parku u pet popodne i siluje. Žena je kurva kad kćeri od četrnaest godina ne kaže da su sve curice u minici, tajicama i dekoltiranoj majici kurve. Žena je kurva kad uvečer sama uđe u bar, kad u dva popodne sama ude u restoran, kad ujutro sama ude u kafić. Da nije kurva, ne bi ulazila u muške prostore bez pratnje, njeno samo tijelo jasna je poruka, meni treba kurac. Žena je kurva napaljuša kad odbije muškarca koji sjedne pokraj nje pa joj kaže, ja imam ono što tebi treba. Žena je kurva kad ne da pičke ocu svoje najbolje prijateljice. Žena je kurva kad je za sise zgrabi djed njene najbolje prijateljice. Žena je kurva kad ne želi raditi prekovremeno sa šefom u njegovoj kancelariji, ona na stolu, on medu njenim nogama. Žena je kurva kad ostavi muža zbog drugog muškarca. Žena je kurva kad ostavi muža zbog sebe same.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter