Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Jugoslovenski nokturno - Roman o jednoj generaciji

Jugoslovenski nokturno - Roman o jednoj generaciji

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4151-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B0305

Broj strana:

216

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,70 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

„JUGOSLAVIJA SE RASPALA NA FUDBALSKOM TERENU“, zaključuje junak ove knjige kojom se odaje poštovanje fenomenalnom fudbalu jedne zemlje koje više nema.

Kako je izgledala tipična jugoslovenska porodica i zašto je fudbal postao njen ravnopravni član? Jugoslovenski nokturno prati jednu takvu zajednicu i dugi niz nerazmrsivo isprepletanih sportskih događaja i istorijskih drama kroz čitav razvojni put jugoslovenskog fudbala: od kraja Drugog svetskog rata do tragičnog raspada Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Motivisani razgovorima sa legendama jugoslovenskog fudbala kao što su Belodedić, Stojanović, Marović, Pančev, Jugović... autori smenjuju romansiranu priču jednog pasioniranog navijača i stvarna sećanja fudbalera, koji čitaoce uvlače u niz pobeda i poraza, padova i uspona, kako u sportu tako i u životu.

IZNAD SVEGA SE UZDIŽE DRAŽ JEDNE NEVEROVATNE IGRE, SPOSOBNE DA UJEDINI, PODELI I IZAZOVE JEDINSTVENA OSEĆANJA.

  • Prevodilac: Gordana Breberina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

„JUGOSLAVIJA SE RASPALA NA FUDBALSKOM TERENU“, zaključuje junak ove knjige kojom se odaje poštovanje fenomenalnom fudbalu jedne zemlje koje više nema. Kako je izgledala tipična jugoslovenska porodica i zašto je fudbal postao njen ravnopravni član? Jugoslovenski nokturno prati jednu takvu zajednicu i dugi niz nerazmrsivo isprepletanih sportskih događaja i istorijskih drama kroz čitav razvojni put jugoslovenskog fudbala: od kraja Drugog svetskog rata do tragičnog raspada Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Motivisani razgovorima sa legendama jugoslovenskog fudbala kao što su Belodedić, Stojanović, Marović, Pančev, Jugović... autori smenjuju romansiranu priču jednog pasioniranog navijača i stvarna sećanja fudbalera, koji čitaoce uvlače u niz pobeda i poraza, padova i uspona, kako u sportu tako i u životu. IZNAD SVEGA SE UZDIŽE DRAŽ JEDNE NEVEROVATNE IGRE, SPOSOBNE DA UJEDINI, PODELI I IZAZOVE JEDINSTVENA OSEĆANJA.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter