Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Joomla - Kreiranje moćnih i efikasnih sajtova

Joomla - Kreiranje moćnih i efikasnih sajtova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788673104638

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V3419

Broj strana:

382

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ako ste početnik u kreiranju web sajtova ili ste početnik u upotrebi sistema za upravljanje web sadržajima, ova knjiga će vam pomoći da brzo naučite kako da kreirate moćne web aplikacije i efikasne web sajtove pomoću Joomle.
Uкljučuje i verziju 1.6.

Knjiga sadrži praktične vježbe za početnike koji žele da nauče osnove, i najbolje prakse modela za iskusne Joomla programere koji žele da kreiraju prefinjenije web sajtove.

Osnovna prednost Joomle, sistema za upravljanje web sadržajima otvorenog koda, je što vam ne treba tehničko znanje, iskustvo u web dizajnu niti specijalne vještine da biste upotrjebili Joomlu i kreirali efikasne web sajtove.

Knjiga sadrži praktične vježbe koje su idealne za sve korisnike.

Da li kreirate svoj prvi web sajt, možda za zajednicu? Da li imate klijenta kojem je potreban web sajt sa puno funkcija? Da li planirate da konvertujete postojeći web sajt? Pomoću ove knjige, početnici će brzo naučiti osnove, dok će iskusni programeri Joomle pronaći najbolje prakse za kreiranje prefinjenijih web sajtova sa desetinama rješenja za proširivanje web sajtova kreiranih u Joomli.

- Potražite smjernice za planiranje, kreiranje i organizovanje sadržaja
- Naučite da koristite Joomla šablone za brzo kreiranje web sajtova
- Istražite kako komponente, moduli i plag-inovi mogu da prošire funkcionalnost web sajta
- Povećajte vrijednost web sajta tako što ćete naučiti najbolje prakse u Joomli
- Upotrjebite ugrađene komponente kao što su baneri, vijesti, liste, pretraga i web linkovi
- Naučite kako da kreirate prilagođene HTML module i instalirajte komponente drugih proizvođača
- Postavite onlajn prodavnicu, kalendar, foto galeriju, diskusije i drugo

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako ste početnik u kreiranju web sajtova ili ste početnik u upotrebi sistema za upravljanje web sadržajima, ova knjiga će vam pomoći da brzo naučite kako da kreirate moćne web aplikacije i efikasne web sajtove pomoću Joomle. Uкljučuje i verziju 1.6. Knjiga sadrži praktične vježbe za početnike koji žele da nauče osnove, i najbolje prakse modela za iskusne Joomla programere koji žele da kreiraju prefinjenije web sajtove. Osnovna prednost Joomle, sistema za upravljanje web sadržajima otvorenog koda, je što vam ne treba tehničko znanje, iskustvo u web dizajnu niti specijalne vještine da biste upotrjebili Joomlu i kreirali efikasne web sajtove. Knjiga sadrži praktične vježbe koje su idealne za sve korisnike. Da li kreirate svoj prvi web sajt, možda za zajednicu? Da li imate klijenta kojem je potreban web sajt sa puno funkcija? Da li planirate da konvertujete postojeći web sajt? Pomoću ove knjige, početnici će brzo naučiti osnove, dok će iskusni programeri Joomle pronaći najbolje prakse za kreiranje prefinjenijih web sajtova sa desetinama rješenja za proširivanje web sajtova kreiranih u Joomli. - Potražite smjernice za planiranje, kreiranje i organizovanje sadržaja - Naučite da koristite Joomla šablone za brzo kreiranje web sajtova - Istražite kako komponente, moduli i plag-inovi mogu da prošire funkcionalnost web sajta - Povećajte vrijednost web sajta tako što ćete naučiti najbolje prakse u Joomli - Upotrjebite ugrađene komponente kao što su baneri, vijesti, liste, pretraga i web linkovi - Naučite kako da kreirate prilagođene HTML module i instalirajte komponente drugih proizvođača - Postavite onlajn prodavnicu, kalendar, foto galeriju, diskusije i drugo

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter