Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Joga za početnike

Joga za početnike

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788679503381

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D1947

Broj strana:

109

Težina:

251 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Muče li vas nesanica, glavobolja i umor? Osećate li se neprestano napeto i loše u sopstvenoj koži? Imate li problem da se izborite sa stresnim situacijama?

To su sve slabosti savremenog čoveka. Moderan život je brz, pun stresa i udaljava nas i od prirode i od nas samih. Zahvaćeni tim vrtlogom, nemamo vremena da zastanemo i oslušnemo svoje telo i svoju dušu, da uskladimo duh i telo, da povratimo izgubljenu ravnotežu kako bismo sačuvali fizičko i mentalno zdravlje.

Ipak, postoji jednostavan i prijatan način da umirimo svoje vrtložne misli i telo vratimo u formu - to su vežbe joge.Joga je poslednjih decenija postala popularna na Zapadu, pa i kod nas, jer nam pomaže da uspostavimo sklad u sebi, a samim tim i da se lakše nosimo sa izazovima koje nam postavlja svaki novi dan. Pored toga što naše telo čini gipkijim, jačim i zategnutijim, joga normalizuje rad organizma, pomaže pri uspostavljanju emocionalne ravnoteže i olakšava snalaženje u stresnim situacijama.

Ona nas uči da se okrenemo sadašnjem trenutku i pozitivnom pogledu na budućnost. I što je najvažnije - nikad nije kasno da počnete da je upražnjavate. Prema tome, možda je sad pravo vreme za to.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Mnogo stara knjiga

Detalji

Muče li vas nesanica, glavobolja i umor? Osećate li se neprestano napeto i loše u sopstvenoj koži? Imate li problem da se izborite sa stresnim situacijama? To su sve slabosti savremenog čoveka. Moderan život je brz, pun stresa i udaljava nas i od prirode i od nas samih. Zahvaćeni tim vrtlogom, nemamo vremena da zastanemo i oslušnemo svoje telo i svoju dušu, da uskladimo duh i telo, da povratimo izgubljenu ravnotežu kako bismo sačuvali fizičko i mentalno zdravlje. Ipak, postoji jednostavan i prijatan način da umirimo svoje vrtložne misli i telo vratimo u formu - to su vežbe joge.Joga je poslednjih decenija postala popularna na Zapadu, pa i kod nas, jer nam pomaže da uspostavimo sklad u sebi, a samim tim i da se lakše nosimo sa izazovima koje nam postavlja svaki novi dan. Pored toga što naše telo čini gipkijim, jačim i zategnutijim, joga normalizuje rad organizma, pomaže pri uspostavljanju emocionalne ravnoteže i olakšava snalaženje u stresnim situacijama. Ona nas uči da se okrenemo sadašnjem trenutku i pozitivnom pogledu na budućnost. I što je najvažnije - nikad nije kasno da počnete da je upražnjavate. Prema tome, možda je sad pravo vreme za to.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter