Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Jeza

Jeza

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Alie Reynolds


ISBN:

978-86-10-04022-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7201

Broj strana:

301

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Prošlo je deset godina od kada se Mila poslednji put popela ovde. Strast prema snoubordingu, Alpi koji se naziru dok sunce zalazi između vrhova, hladan vetar na suvoj koži. Ovo su samo neke od stvari koje je ostavila za sobom, još od onog davnog zimovanja. Ostavila je i ljude: Brent, Heder, Dejl, Kertis, nekada grupa prijatelja, sada praktično stranci. Vratila se ovde samo zbog Kertisa, želja da ga ponovo vidi bila je jača od svega. Kada joj je stigla poruka sa potpisom K., pozivnica da se svi ponovo okupe u alpskom skijalištu gde su se upoznali, Mila nije mogla da odoli.
Svi osim Saskije. Prelepe, nepobedive Saskije. Njen nestanak je svima uništio mnogo više od samog odmora. Ali sada kada su ponovo tu, izolovani u skloništu zbog nevremena, na vrhu istog zastrašujućeg glečera koji se surovo poigrao njihovim životima, jasno je da su zaista stranci. Stranci koji čuvaju previše opasnu tajnu. I istinu koja će, poput tela sa glečera, konačno izaći na površinu.

  • Originalni naziv: Shiver
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Prošlo je deset godina od kada se Mila poslednji put popela ovde. Strast prema snoubordingu, Alpi koji se naziru dok sunce zalazi između vrhova, hladan vetar na suvoj koži. Ovo su samo neke od stvari koje je ostavila za sobom, još od onog davnog zimovanja. Ostavila je i ljude: Brent, Heder, Dejl, Kertis, nekada grupa prijatelja, sada praktično stranci. Vratila se ovde samo zbog Kertisa, želja da ga ponovo vidi bila je jača od svega. Kada joj je stigla poruka sa potpisom K., pozivnica da se svi ponovo okupe u alpskom skijalištu gde su se upoznali, Mila nije mogla da odoli. Svi osim Saskije. Prelepe, nepobedive Saskije. Njen nestanak je svima uništio mnogo više od samog odmora. Ali sada kada su ponovo tu, izolovani u skloništu zbog nevremena, na vrhu istog zastrašujućeg glečera koji se surovo poigrao njihovim životima, jasno je da su zaista stranci. Stranci koji čuvaju previše opasnu tajnu. I istinu koja će, poput tela sa glečera, konačno izaći na površinu.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter