Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Jedna noć sa vojvodom

Jedna noć sa vojvodom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4819-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D4609

Broj strana:

312

Težina:

299 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Seksi i skandalozan, ovo je roman iz regentskog perioda koji ste dugo iščekivali i koji se čita u jednom dahu!

Eliza Melrouz je uživala u svojoj nezavisnosti i slobodi. Dok je sa porodicom živela na selu bilo je lako izvući se iz kuće, pisati članke za očeve novine i inače raditi ono što joj se prohte. Ali sada, kada su se preselili u srce mondenskog Londona, svaki njen pokret pažljivo ispituju i ocenjuju. Što je još gore, njen otac želi da je uda i obezbedi joj pravo mesto u društvu, iako ona ne zamišlja sebe u braku s nekim dosadnjakovićem.

Kada se novi vojvoda od Čestera useli u davno napušteni dom svoje porodice preko puta trga na kojem Eliza stanuje, njeni novinarski instinkti odmah se aktiviraju. Da li su glasine tačne – da li je zaista ubio svoju porodicu? Da li je tako razmetljiv kao što svi kažu? Što više Eliza sazna, to više želi da zna. Vojvoda je kontradikcija koja hoda – povučen i arogantan, žestoko zaštitnički nastrojen, duboko strastven – i nemoguće mu je odoleti. Ali oni koji plešu preblizu vatre često se opeku i postavlja se pitanje da li će Eliza rizikovati sve samo za jednu noć sa vojvodom?

  • Prevodilac: Dijana Đelošević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Seksi i skandalozan, ovo je roman iz regentskog perioda koji ste dugo iščekivali i koji se čita u jednom dahu! Eliza Melrouz je uživala u svojoj nezavisnosti i slobodi. Dok je sa porodicom živela na selu bilo je lako izvući se iz kuće, pisati članke za očeve novine i inače raditi ono što joj se prohte. Ali sada, kada su se preselili u srce mondenskog Londona, svaki njen pokret pažljivo ispituju i ocenjuju. Što je još gore, njen otac želi da je uda i obezbedi joj pravo mesto u društvu, iako ona ne zamišlja sebe u braku s nekim dosadnjakovićem. Kada se novi vojvoda od Čestera useli u davno napušteni dom svoje porodice preko puta trga na kojem Eliza stanuje, njeni novinarski instinkti odmah se aktiviraju. Da li su glasine tačne – da li je zaista ubio svoju porodicu? Da li je tako razmetljiv kao što svi kažu? Što više Eliza sazna, to više želi da zna. Vojvoda je kontradikcija koja hoda – povučen i arogantan, žestoko zaštitnički nastrojen, duboko strastven – i nemoguće mu je odoleti. Ali oni koji plešu preblizu vatre često se opeku i postavlja se pitanje da li će Eliza rizikovati sve samo za jednu noć sa vojvodom?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter