Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Jedna nit

Jedna nit

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3497-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B2299

Broj strana:

320

Težina:

360 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka svetskog bestselera Devojka sa bisernom minđušom.

Dirljiva priča o ženi koja u predvečerje Drugog svetskog rata dolazi u grad sa nadom da će se izboriti za svoje pravo na sreću.

Godina 1932. Pošto joj je Veliki rat odneo i voljenog brata i verenika, Vajolet Spidvel postaje prekobrojna žena, pripadnica naraštaja osuđenog na usedelički život jer je u ratu izginulo mnogo mladića. Ipak, ona ne može da se pomiri sa tim da će joj ceo život biti sveden na brigu o ožalošćenoj i ogorčenoj majci.

Pošto uštedi dovoljno da se odseli u Vinčester, dom jedne od najlepših engleskih katedrala, Vajolet stupa u društvo vezilja - žena koje vezu jastuke za katedralu i tako nastavljaju višestoletnu tradiciju.

Tamo nalazi podršku i zajedništvo, rad je ispunjava, čak se i sprijateljuje sa živahnom Gildom. No, kada joj životne sile ugroze novostečenu nezavisnost, a na horizontu se pomoli novi rat, Vajolet mora da se bori za mesto koje joj kao ženi ne pripada.

Topla, živopisna i divno oblikovana, Jedna nit je bezvremena priča o prijateljstvu, o ljubavi i o ženama koje same kroje svoju sudbinu, i potvrđuje Trejsi Ševalije kao jednu od najboljih savremenih književnica na vrhuncu svog stvaralaštva.

  • Originalni naziv: A Single Thread
  • Prevodilac: Nenad Dropulić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka svetskog bestselera Devojka sa bisernom minđušom. Dirljiva priča o ženi koja u predvečerje Drugog svetskog rata dolazi u grad sa nadom da će se izboriti za svoje pravo na sreću. Godina 1932. Pošto joj je Veliki rat odneo i voljenog brata i verenika, Vajolet Spidvel postaje prekobrojna žena, pripadnica naraštaja osuđenog na usedelički život jer je u ratu izginulo mnogo mladića. Ipak, ona ne može da se pomiri sa tim da će joj ceo život biti sveden na brigu o ožalošćenoj i ogorčenoj majci. Pošto uštedi dovoljno da se odseli u Vinčester, dom jedne od najlepših engleskih katedrala, Vajolet stupa u društvo vezilja - žena koje vezu jastuke za katedralu i tako nastavljaju višestoletnu tradiciju. Tamo nalazi podršku i zajedništvo, rad je ispunjava, čak se i sprijateljuje sa živahnom Gildom. No, kada joj životne sile ugroze novostečenu nezavisnost, a na horizontu se pomoli novi rat, Vajolet mora da se bori za mesto koje joj kao ženi ne pripada. Topla, živopisna i divno oblikovana, Jedna nit je bezvremena priča o prijateljstvu, o ljubavi i o ženama koje same kroje svoju sudbinu, i potvrđuje Trejsi Ševalije kao jednu od najboljih savremenih književnica na vrhuncu svog stvaralaštva.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter