Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Jedini svjedok ljepote

Jedini svjedok ljepote

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Miro Gavran


ISBN:

978-953-14-0643-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5077

Broj strana:

200

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jedini svjedok ljepote donosi intrigantnu ljubavnu priču koja se odvija u prepoznatljivom zagrebačkom ambijentu s kratkim skokovima u prostore egzotične Malte. Glavni junak je četrdesetogodišnjak zaljubljen u tajnovitu mladu ženu. Neobični senzibilni akteri, rastrgani emocijama koje ih nadilaze, pokušavaju spasiti krhotine svoje intime. Poigravajući se istinama i lažima, ovaj roman poigrava se i različitim pripovjedačkim perspektivama, pružajući nezaboravan čitateljski užitak.

Miro Gavran (1961.) suvremeni je hrvatski književnik. Djela su mu prevedena na trideset dva jezika. Uz zbirku priča Mali neobični ljudi, napisao je romane Zaboravljeni sin, Kako smo lomili noge, Klara, Margita ili putovanje u prošli život, Judita, Krstitelj, Poncije Pilat i Jedini svjedok ljepote. Dobio je dvadesetak književnih i kazališnih nagrada, a među njima Nagradu Central European Time, koja se dodjeljuje najboljim srednjoeuropskim piscima, te Nagradu Europski krug za afirmaciju europskih vrijednosti u književnim tekstovima. Dosad je imao više od dvjesto kazališnih premijera širom svijeta, a njegove predstave vidjelo je više od dva milijuna ljudi. Pisao je i za mlade: Svašta u mojoj glavi, Kako je tata osvojio mamu, Sretni dani, Oproštajno pismo, Zaljubljen do ušiju, Pokušaj zaboraviti i Profesorica iz snova.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedini svjedok ljepote donosi intrigantnu ljubavnu priču koja se odvija u prepoznatljivom zagrebačkom ambijentu s kratkim skokovima u prostore egzotične Malte. Glavni junak je četrdesetogodišnjak zaljubljen u tajnovitu mladu ženu. Neobični senzibilni akteri, rastrgani emocijama koje ih nadilaze, pokušavaju spasiti krhotine svoje intime. Poigravajući se istinama i lažima, ovaj roman poigrava se i različitim pripovjedačkim perspektivama, pružajući nezaboravan čitateljski užitak. Miro Gavran (1961.) suvremeni je hrvatski književnik. Djela su mu prevedena na trideset dva jezika. Uz zbirku priča Mali neobični ljudi, napisao je romane Zaboravljeni sin, Kako smo lomili noge, Klara, Margita ili putovanje u prošli život, Judita, Krstitelj, Poncije Pilat i Jedini svjedok ljepote. Dobio je dvadesetak književnih i kazališnih nagrada, a među njima Nagradu Central European Time, koja se dodjeljuje najboljim srednjoeuropskim piscima, te Nagradu Europski krug za afirmaciju europskih vrijednosti u književnim tekstovima. Dosad je imao više od dvjesto kazališnih premijera širom svijeta, a njegove predstave vidjelo je više od dva milijuna ljudi. Pisao je i za mlade: Svašta u mojoj glavi, Kako je tata osvojio mamu, Sretni dani, Oproštajno pismo, Zaljubljen do ušiju, Pokušaj zaboraviti i Profesorica iz snova.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter