Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Jedanaest dana

Jedanaest dana

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2664-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6982

Broj strana:

280

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ćerku Mikija Jevremovića, najpopularnijeg pevača bivše Jugoslavije, doživljavali su kao princezu koja ima sve uslove za sreću – muzičku karijeru u usponu, popularnost, prijatelje kojima je danonoćno okružena, izgled i ponašanje vesele tinejdžerke. Ali, Jelena je bila dvadesetpetogodišnja devojka koja se krije iza svojih osmeha, nesigurna, uplašena za svoju budućnost. Iznad svega, veoma usamljena.

Počela je da se iscrpljuje, budila se u bolnici zbog kolapsa, izneveravala je poslovne partnere, a s roditeljima se neprestano svađala. I sve vreme nastupala. Pod filmski zapetljanim okolnostima našla se na muzičkom podijumu u Parizu. Gradu koji joj sigurno neće promeniti naviku da živi noću. Tako je u noćnom klubu prvi put ugledala jednog mladića, zakoračila ka njemu, a ono što je usledilo lako je uporediti sa holivudski režiranom ljubavnom pričom. Sve dok odjavna špica nije najavila trenutak životne odluke koju je morala da donese.

Verodostojna, ispovedna priča mlade pevačice, razapete između slave i unutrašnjih ponora, koja zanosno iskustvo pariskih dana pretvara u ljubavno-erotski roman ispunjen strašću, nadom i suzama.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ćerku Mikija Jevremovića, najpopularnijeg pevača bivše Jugoslavije, doživljavali su kao princezu koja ima sve uslove za sreću – muzičku karijeru u usponu, popularnost, prijatelje kojima je danonoćno okružena, izgled i ponašanje vesele tinejdžerke. Ali, Jelena je bila dvadesetpetogodišnja devojka koja se krije iza svojih osmeha, nesigurna, uplašena za svoju budućnost. Iznad svega, veoma usamljena. Počela je da se iscrpljuje, budila se u bolnici zbog kolapsa, izneveravala je poslovne partnere, a s roditeljima se neprestano svađala. I sve vreme nastupala. Pod filmski zapetljanim okolnostima našla se na muzičkom podijumu u Parizu. Gradu koji joj sigurno neće promeniti naviku da živi noću. Tako je u noćnom klubu prvi put ugledala jednog mladića, zakoračila ka njemu, a ono što je usledilo lako je uporediti sa holivudski režiranom ljubavnom pričom. Sve dok odjavna špica nije najavila trenutak životne odluke koju je morala da donese. Verodostojna, ispovedna priča mlade pevačice, razapete između slave i unutrašnjih ponora, koja zanosno iskustvo pariskih dana pretvara u ljubavno-erotski roman ispunjen strašću, nadom i suzama.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter