Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Jedan greh manje

Jedan greh manje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-00533

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4943

Broj strana:

304

Težina:

411 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tri majke. Dva oca. Jedno dijete.

Trenutak kada moramo da prihvatimo posljedice svojih postupaka nikada nije lak... Tri potpuno različite žene nisu mogle ni da zamisle koliko će im se životi promijeniti.

Tija je mlada djevojka koja se strastveno zaljubljuje u oženjenog profesora na fakultetu. Ostaje u drugom stanju, a kada to saopšti svom ljubavniku, on joj jasno stavlja do znanja da se nikada neće razvesti i ostavlja je na cjedilu. Slomljena zbog gubitka muškarca kog voli, Tija odlučuje da dijete da na usvajanje jednom situiranom bračnom paru.

Kerolajn je vrlo uspješan patolog, posvećena karijeri. Njen muž očajnički želi dijete i, da bi mu udovoljila, oni usvajaju djevojčicu, ali se Kerolajn i dalje preispituje da li je dovoljno dobra za ulogu supruge i majke.

Džulijet je majka dvoje djece, srećno udata za profesora na fakultetu: njen život je savršen. Međutim, saznaje za aferu svog muža, ali mu i prašta, jer vjeruje u njegovo obećanje da se to neće ponoviti.

Pet godina kasnije, strasti će se opet uzburkati kada Džulijet pronađe Tijino pismo, sa slikom djeteta koje neopisivo liči na njenog muža. Njen svijet se ruši, ali ona shvata da mora da pronađe istinu - i djevojčicu sa slike.

Da li je bolje čuti bolnu istinu ili utješnu laž? Istina se na kraju svakako sazna, a tada boli mnogo više...

  • Originalni naziv: The comfort of lies
  • Prevodilac: Zvezdana Šelmi
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tri majke. Dva oca. Jedno dijete. Trenutak kada moramo da prihvatimo posljedice svojih postupaka nikada nije lak... Tri potpuno različite žene nisu mogle ni da zamisle koliko će im se životi promijeniti. Tija je mlada djevojka koja se strastveno zaljubljuje u oženjenog profesora na fakultetu. Ostaje u drugom stanju, a kada to saopšti svom ljubavniku, on joj jasno stavlja do znanja da se nikada neće razvesti i ostavlja je na cjedilu. Slomljena zbog gubitka muškarca kog voli, Tija odlučuje da dijete da na usvajanje jednom situiranom bračnom paru. Kerolajn je vrlo uspješan patolog, posvećena karijeri. Njen muž očajnički želi dijete i, da bi mu udovoljila, oni usvajaju djevojčicu, ali se Kerolajn i dalje preispituje da li je dovoljno dobra za ulogu supruge i majke. Džulijet je majka dvoje djece, srećno udata za profesora na fakultetu: njen život je savršen. Međutim, saznaje za aferu svog muža, ali mu i prašta, jer vjeruje u njegovo obećanje da se to neće ponoviti. Pet godina kasnije, strasti će se opet uzburkati kada Džulijet pronađe Tijino pismo, sa slikom djeteta koje neopisivo liči na njenog muža. Njen svijet se ruši, ali ona shvata da mora da pronađe istinu - i djevojčicu sa slike. Da li je bolje čuti bolnu istinu ili utješnu laž? Istina se na kraju svakako sazna, a tada boli mnogo više...

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter