Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Jebe mi se

Jebe mi se

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-80426-41-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B6459

Broj strana:

152

Težina:

229 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Priručnik za sticanje Jebe mi se životne veštine!

Nemanje vremena za život je postao hroničan problem. Trošimo vreme na ono što nam se ne radi, provodeći ga sa ljudima koji nam ne prijaju, čineći ono što je njima važno! Zato što nam je neprijatno da kažemo ne.

Jebe mi se je prva interaktivna knjiga za odrasle, koja će vas naučiti da kažete ne bez griže savesti. Prva u novoj ediciji kontraKnjiga u izdanju Arete izdavačke kuće. Ali prva knjiga u kojoj Vi niste samo čitaoci, već postajete i autori.

Šta je u Jebe mi se knjizi?

Priče.
Lični dnevnik autorke.
Slogani.
Pitanja za samoistraživanje.
Prostor za rad, pisanje i škrabanje.
Prazne stranice za vaš dnevnik.

Čitajući je i zapisujući, možete da shvatite koji ljudi, situacije i događaji u vašem životu su višak i kome je vreme da kažete ne.

Jebe mi se knjiga nastala je u trenutku kada je sve protivilo njenom pisanju, kada je sve drugo delovalo važnije, kada je bilo previše obaveza na listama. Pisanje knjige je delovalo kao sloboda, jedinstvenost, vrsta ludila i spontanost za koju trenutno nema vremena. Ipak, autorka se usudila da kaže Jebe mi se i da napiše knjigu kakvu je želela da pročita. Ali i knjigu koju vi želite da pročitate.

Ne propustite da kažete svoje prvo Jebe mi se, i kupite ovu knjigu na poklon, sebi!

Sa njom dobijate jedinstveni alat za procenjivanje sopstvenih Jebe mi se principa.


Zašto ćete voleti Jebe mi se knjigu?

Zato što je iskrena.
Zato što je direktna i ne zavlači vas.
Zato što je nastala iz nečijeg iskustva.
Zato što je puna seksa, ima zavođenje, predigru, seks, svršavanje i cigaretu posle.
Zato što je zavodljiva i lako se daje.
Zato što ima pravu meru, dovoljno je mala da je stavite u torbu i ponesete sa sobom, a dovoljno prostrana da pišete u nju sve što poželite.
Zato što vam nudi mogućnost da u svakom trenutku kažete jebe mi se za ovu knjigu i prestanete da je popunjavate.
Zato što ima jedinstven i neverovatan dizajn koji vas pokreće.
Zato što je nemoguće da je ne primete.
Zato što ima jednostavna, a provokativna pitanja.
Zato što ima slogane koje ćete lako zapamtiti.
Zato što ima slogane koji će vas motivisati da se setite ko ste.
Zato što ima priče koje će vas pokrenuti.
Zato što je savršena knjiga za selfi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Priručnik za sticanje Jebe mi se životne veštine! Nemanje vremena za život je postao hroničan problem. Trošimo vreme na ono što nam se ne radi, provodeći ga sa ljudima koji nam ne prijaju, čineći ono što je njima važno! Zato što nam je neprijatno da kažemo ne. Jebe mi se je prva interaktivna knjiga za odrasle, koja će vas naučiti da kažete ne bez griže savesti. Prva u novoj ediciji kontraKnjiga u izdanju Arete izdavačke kuće. Ali prva knjiga u kojoj Vi niste samo čitaoci, već postajete i autori. Šta je u Jebe mi se knjizi? Priče. Lični dnevnik autorke. Slogani. Pitanja za samoistraživanje. Prostor za rad, pisanje i škrabanje. Prazne stranice za vaš dnevnik. Čitajući je i zapisujući, možete da shvatite koji ljudi, situacije i događaji u vašem životu su višak i kome je vreme da kažete ne. Jebe mi se knjiga nastala je u trenutku kada je sve protivilo njenom pisanju, kada je sve drugo delovalo važnije, kada je bilo previše obaveza na listama. Pisanje knjige je delovalo kao sloboda, jedinstvenost, vrsta ludila i spontanost za koju trenutno nema vremena. Ipak, autorka se usudila da kaže Jebe mi se i da napiše knjigu kakvu je želela da pročita. Ali i knjigu koju vi želite da pročitate. Ne propustite da kažete svoje prvo Jebe mi se, i kupite ovu knjigu na poklon, sebi! Sa njom dobijate jedinstveni alat za procenjivanje sopstvenih Jebe mi se principa. Zašto ćete voleti Jebe mi se knjigu? Zato što je iskrena. Zato što je direktna i ne zavlači vas. Zato što je nastala iz nečijeg iskustva. Zato što je puna seksa, ima zavođenje, predigru, seks, svršavanje i cigaretu posle. Zato što je zavodljiva i lako se daje. Zato što ima pravu meru, dovoljno je mala da je stavite u torbu i ponesete sa sobom, a dovoljno prostrana da pišete u nju sve što poželite. Zato što vam nudi mogućnost da u svakom trenutku kažete jebe mi se za ovu knjigu i prestanete da je popunjavate. Zato što ima jedinstven i neverovatan dizajn koji vas pokreće. Zato što je nemoguće da je ne primete. Zato što ima jednostavna, a provokativna pitanja. Zato što ima slogane koje ćete lako zapamtiti. Zato što ima slogane koji će vas motivisati da se setite ko ste. Zato što ima priče koje će vas pokrenuti. Zato što je savršena knjiga za selfi.

Dodatne informacije

Izdavač Arete
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter