Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Jamajska staza - nastavak Dablin Strita

Jamajska staza - nastavak Dablin Strita

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Samanta Jang


ISBN:

978-86-7470-461-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

M2491

Broj strana:

294

Težina:

390 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Uzbudljiva priča o najboljim prijateljima Nejtu i Oliviji. Olivija je vesela i atraktivna djevojka koja je nepovjerljiva prema suprotnom polu. Uprkos njenom slobodnom ponašanju, obično nema hrabrosti da priđe momku koji joj se dopada. Selidba u Edenburg dala joj je novi početak. Zaljubila se u seksi čuvara, odbacila strahove iz prošlosti i krenula za onim što želi.

Nejt je zavodljivi igrač koji se nikada ne obavezuje, ali je prema prijateljima odan i povjerljiv. Kada mu se Olivija obrati sa njenim problemima u vezi, nudi joj da je nauči flertovanju i da joj pomogne da stekne seksualnu sigurnost. Prijateljska edukacija ubrzo prerasta u intenzivnu i vruću romansu.

Međutim, Nejtova prošlost i pitanje vezanosti ne dozvoljavaju da njihova romansa opstane. Kada Nejt shvati da je napravio najveću grešku u svom životu, moraće da se potrudi više nego ikada da privuče svoju najbolju prijateljicu da se opet zaljubi u njega.

  • Prevodilac: Maja Kostadinović
  • Edicija: Dablin Strit 3
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Uzbudljiva priča o najboljim prijateljima Nejtu i Oliviji. Olivija je vesela i atraktivna djevojka koja je nepovjerljiva prema suprotnom polu. Uprkos njenom slobodnom ponašanju, obično nema hrabrosti da priđe momku koji joj se dopada. Selidba u Edenburg dala joj je novi početak. Zaljubila se u seksi čuvara, odbacila strahove iz prošlosti i krenula za onim što želi. Nejt je zavodljivi igrač koji se nikada ne obavezuje, ali je prema prijateljima odan i povjerljiv. Kada mu se Olivija obrati sa njenim problemima u vezi, nudi joj da je nauči flertovanju i da joj pomogne da stekne seksualnu sigurnost. Prijateljska edukacija ubrzo prerasta u intenzivnu i vruću romansu. Međutim, Nejtova prošlost i pitanje vezanosti ne dozvoljavaju da njihova romansa opstane. Kada Nejt shvati da je napravio najveću grešku u svom životu, moraće da se potrudi više nego ikada da privuče svoju najbolju prijateljicu da se opet zaljubi u njega.

Dodatne informacije

Izdavač Nova Knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter