Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Jacuzzi u liftu

Jacuzzi u liftu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1504-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D0482

Broj strana:

230

Težina:

351 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Solidan seks u nesolidno građenom objektu između gradskog sekretara za komunalno-stambene poslove Spasoja i njegove ljubavnice Kristine izaziva rušenje đakuzija. Sapunica nalazi svoj put do podzemlja, aktivira klizište i čitavi dijelovi grada oživljavaju i počinju da ugrožavaju ljudske živote. Iz poglavlja u poglavlje, sticajem suludih ali u našim uslovima tako uobičajenih okolnosti, beogradske ulice postaju kaljave rijeke, benzinske pumpe lete u vazduh, nestaje struja, a štampa se pita Ko je ubio vodovod?. Tih dana, novine donose i naslove: Obračun građevinskih mafija, Misteriozni nestanak graditelja, Kidnapovan šef građevinske mafije... Sav taj komunalni kalambur dešava se pred očima privatne detektivke Harijete, koju su dvije energične bakice angažovale da riješi naivni slučaj divlje gradnje.

Kad Mirjana Đurđević u romanu-katastrofi Jacuzzi u liftu počne sistematski da razvaljuje Beograd, moći ćete samo da se razvalite od smijeha.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Solidan seks u nesolidno građenom objektu između gradskog sekretara za komunalno-stambene poslove Spasoja i njegove ljubavnice Kristine izaziva rušenje đakuzija. Sapunica nalazi svoj put do podzemlja, aktivira klizište i čitavi dijelovi grada oživljavaju i počinju da ugrožavaju ljudske živote. Iz poglavlja u poglavlje, sticajem suludih ali u našim uslovima tako uobičajenih okolnosti, beogradske ulice postaju kaljave rijeke, benzinske pumpe lete u vazduh, nestaje struja, a štampa se pita Ko je ubio vodovod?. Tih dana, novine donose i naslove: Obračun građevinskih mafija, Misteriozni nestanak graditelja, Kidnapovan šef građevinske mafije... Sav taj komunalni kalambur dešava se pred očima privatne detektivke Harijete, koju su dvije energične bakice angažovale da riješi naivni slučaj divlje gradnje. Kad Mirjana Đurđević u romanu-katastrofi Jacuzzi u liftu počne sistematski da razvaljuje Beograd, moći ćete samo da se razvalite od smijeha.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter