Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Ja to mogu - Kako da koristite afirmacije da biste promenili sopstveni život

Ja to mogu - Kako da koristite afirmacije da biste promenili sopstveni život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Louise L. Hay


ISBN:

978-86-7950-128-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D4002

Broj strana:

110

Težina:

371 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj sažetoj knjizi, koja pak, nudi pregršt informacija - koju možete čitati u slobodno vrijeme - autor bestseler knjiga LUJZA L. HEJ pokazuje vam da vi to možete - odnosno, da možete da promenite i unapredite bukvalno svaki aspekt svog života - tako što ćete razumeti i koristiti afirmacije na pravi način.

Lujza objašnjava da svaka misao koja vam se rodi u vama i da svaka riječ koju izgovorite predstavlja afirmaciju. Čak i kada razgovarate sami sa sobom, kada dijalog vodite u sebi, to predstavlja niz afirmacija. Uz pomoć svake riječi i misli vi afirmišete i stvarate sopstvena životna iskustva. Vaša vjerovanja su tek uobičajeni modeli razmišljanja koje ste usvojili kao dijete, i većina tih modela vam odgovara. Postoje, pak, vjerovanja koja mogu ograničiti vašu sposobnost da ostvarite ono što želite. Morate obratiti pažnju na svoje misli kako biste počeli da eliminišete one koje dovode do iskustava koje ne želite.

  • Originalni naziv: I Can Do It / Louise...
  • Prevodilac: Ivana Danilović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x165
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj sažetoj knjizi, koja pak, nudi pregršt informacija - koju možete čitati u slobodno vrijeme - autor bestseler knjiga LUJZA L. HEJ pokazuje vam da vi to možete - odnosno, da možete da promenite i unapredite bukvalno svaki aspekt svog života - tako što ćete razumeti i koristiti afirmacije na pravi način. Lujza objašnjava da svaka misao koja vam se rodi u vama i da svaka riječ koju izgovorite predstavlja afirmaciju. Čak i kada razgovarate sami sa sobom, kada dijalog vodite u sebi, to predstavlja niz afirmacija. Uz pomoć svake riječi i misli vi afirmišete i stvarate sopstvena životna iskustva. Vaša vjerovanja su tek uobičajeni modeli razmišljanja koje ste usvojili kao dijete, i većina tih modela vam odgovara. Postoje, pak, vjerovanja koja mogu ograničiti vašu sposobnost da ostvarite ono što želite. Morate obratiti pažnju na svoje misli kako biste počeli da eliminišete one koje dovode do iskustava koje ne želite.

Dodatne informacije

Izdavač Leo commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter