Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Iznenada jednog ljeta

Iznenada jednog ljeta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Julie James


ISBN:

978-953-343-267-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4100

Broj strana:

317

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

7,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

STVARI ĆE SE S VREMENOM UŽARITI …

Odvjetnica za razvode Victoria Slade nagledala se toliko nesretnih brakova da se zaklela da se nikada neće udavati. To ne znači da je protiv neobaveznog vezivanja s nekim – samo ne sa svojim zgodnim novim susjedom, koji je istodobno neodoljivo privlačan i iritantno otresit. Ali nakon što ona preuzme pravni slučaj njegove sestre, bit će, kao i uvijek, odlučna u želji da pobijedi – čak i ako to znači da mora surađivati s Fordom.

.. KAD SE ONA USELI U SUSJEDNI STAN U KOJEMU ĆE PROVESTI LETO.

Istraživački novinar Ford Dixon odlučio je pomoći svojoj sestri da pronađe muškarca koji joj je napravio dijete i potom nestao. Spreman je surađivati s Victorijom, unatoč tome što ga lijepa brineta istodobno nervira i privlači kao nijedna druga žena. Premda je on muškarac koji se ne želi skrasiti, između njih postoji nevjerojatna privlačnost. Ipak, što više vremena provodi s Victorijom, shvaća da je upravo žena koja je jednako skeptična prema ljubavi kao i on možda jedina osoba u koju bi se doista mogao zaljubiti . . .

  • Originalni naziv: Suddenly One Summer
  • Prevodilac: Morana Panjkota
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x160
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

STVARI ĆE SE S VREMENOM UŽARITI … Odvjetnica za razvode Victoria Slade nagledala se toliko nesretnih brakova da se zaklela da se nikada neće udavati. To ne znači da je protiv neobaveznog vezivanja s nekim – samo ne sa svojim zgodnim novim susjedom, koji je istodobno neodoljivo privlačan i iritantno otresit. Ali nakon što ona preuzme pravni slučaj njegove sestre, bit će, kao i uvijek, odlučna u želji da pobijedi – čak i ako to znači da mora surađivati s Fordom. .. KAD SE ONA USELI U SUSJEDNI STAN U KOJEMU ĆE PROVESTI LETO. Istraživački novinar Ford Dixon odlučio je pomoći svojoj sestri da pronađe muškarca koji joj je napravio dijete i potom nestao. Spreman je surađivati s Victorijom, unatoč tome što ga lijepa brineta istodobno nervira i privlači kao nijedna druga žena. Premda je on muškarac koji se ne želi skrasiti, između njih postoji nevjerojatna privlačnost. Ipak, što više vremena provodi s Victorijom, shvaća da je upravo žena koja je jednako skeptična prema ljubavi kao i on možda jedina osoba u koju bi se doista mogao zaljubiti . . .

Dodatne informacije

Izdavač Znanje
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter