Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Izlečenje - Naučne činjenice o moći duha nad telom

Izlečenje - Naučne činjenice o moći duha nad telom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džo Marčant


ISBN:

978-86-521-3066-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V6082

Broj strana:

368

Težina:

780 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Iako prihvatamo da stres i teskoba mogu loše da deluju na naše zdravlje, ideja o „mislima koje leče“ povezuje se isključivo sa guruima novog doba i duhovnim isceliteljima. Poslednjih godina su naučnici iz različitih oblasti otkrili da naše misli, emocije i ubeđenja mogu olakšati bol, pomoći da rane zarastu, ublažiti infekcije i bolesti srca, pa čak i usporiti razvijanje simptoma side ili nekih vrsta raka.

Autorka nas zato upoznaje s lekarima, pacijentima i istraživačima iz ovog novog sveta medicine. Oslanjajući se na najnovija dostignuća, Marčantova istražuje široko polje mogućnosti našeg duha da leči, naglašavajući i ograničenja koja postoje, ali i objašnjava kako to možemo da primenimo i u svom životu. Sa izrazitom jasnoćom i posvećenošću, Izlečenje ukazuje na mogući sistem medicine koja nas neće posmatrati samo kao tela koja treba lečiti već kao kompletna ljudska bića.

  • Originalni naziv: Cure: A Journey into...
  • Prevodilac: Dubravka Srećković Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Iako prihvatamo da stres i teskoba mogu loše da deluju na naše zdravlje, ideja o „mislima koje leče“ povezuje se isključivo sa guruima novog doba i duhovnim isceliteljima. Poslednjih godina su naučnici iz različitih oblasti otkrili da naše misli, emocije i ubeđenja mogu olakšati bol, pomoći da rane zarastu, ublažiti infekcije i bolesti srca, pa čak i usporiti razvijanje simptoma side ili nekih vrsta raka. Autorka nas zato upoznaje s lekarima, pacijentima i istraživačima iz ovog novog sveta medicine. Oslanjajući se na najnovija dostignuća, Marčantova istražuje široko polje mogućnosti našeg duha da leči, naglašavajući i ograničenja koja postoje, ali i objašnjava kako to možemo da primenimo i u svom životu. Sa izrazitom jasnoćom i posvećenošću, Izlečenje ukazuje na mogući sistem medicine koja nas neće posmatrati samo kao tela koja treba lečiti već kao kompletna ljudska bića.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter