Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Izgubljeni u preuređenju

Izgubljeni u preuređenju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Deanna Kizis


ISBN:

978-953-220-577-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6084

Broj strana:

323

Težina:

329 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dvadesetdevetogodišnja Jesse Holtz uživa u svojem životu. Sretna je što su joj najbolje prijateljice blještava, karizmatična Cecile i superuspješna Bryn; u stanju je razlikovati Chippendaleov stolac od onog iz razdoblja Louisa XV., a dobro raspoloženje ne može joj pokvariti niti činjenica da mrzi svoj posao poslovotkinje salona skupog namještaja u Los Angelesu.

No kada Cecile pogine u prometnoj nesreći, Jessin će se život beznadno naći izbačen iz tračnica. Obamrla od tuge, okreće se jedinoj osobi koja ju je u stanju razumjeti: Cecilinu mužu Zachu. I njemu i njoj godi društvo, no neće proći dugo prije nego što će Jesse shvatiti da u Zachovu društvu uživa - malo previše, što je... Loše? Je li ikada, u bilo kojim okolnostima, primjereno zauzeti mjesto pokojne prijateljice u životu njezina ucviljena muža? Je li njihovo prijateljstvo zaista početak jedne divne romanse? Ili Jesse samo umišlja stvari, boreći se s gomilom različitih osjećaja i svojom prezahtjevnom i nezahvalnom šeficom?
A što ako ona i Zach na kraju stvarno i završe zajedno? Znači li to da će izgubiti sve svoje prijatelje? Što se Jesse tiče, pitanja i problemi samo se gomilaju, a rješenja niotkuda na pomolu. Pogotovo kada joj jedina preostala prijateljica Bryn okrene leđa, a šefica počne sabotirati kada Jesse napokon odluči preuzeti zasluge za posao koji je dobro obavila. No, što je sve to prema činjenici da se možda - zaljubila?

  • Originalni naziv: Finishing Touches
  • Prevodilac: Valentina Herlah
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dvadesetdevetogodišnja Jesse Holtz uživa u svojem životu. Sretna je što su joj najbolje prijateljice blještava, karizmatična Cecile i superuspješna Bryn; u stanju je razlikovati Chippendaleov stolac od onog iz razdoblja Louisa XV., a dobro raspoloženje ne može joj pokvariti niti činjenica da mrzi svoj posao poslovotkinje salona skupog namještaja u Los Angelesu. No kada Cecile pogine u prometnoj nesreći, Jessin će se život beznadno naći izbačen iz tračnica. Obamrla od tuge, okreće se jedinoj osobi koja ju je u stanju razumjeti: Cecilinu mužu Zachu. I njemu i njoj godi društvo, no neće proći dugo prije nego što će Jesse shvatiti da u Zachovu društvu uživa - malo previše, što je... Loše? Je li ikada, u bilo kojim okolnostima, primjereno zauzeti mjesto pokojne prijateljice u životu njezina ucviljena muža? Je li njihovo prijateljstvo zaista početak jedne divne romanse? Ili Jesse samo umišlja stvari, boreći se s gomilom različitih osjećaja i svojom prezahtjevnom i nezahvalnom šeficom? A što ako ona i Zach na kraju stvarno i završe zajedno? Znači li to da će izgubiti sve svoje prijatelje? Što se Jesse tiče, pitanja i problemi samo se gomilaju, a rješenja niotkuda na pomolu. Pogotovo kada joj jedina preostala prijateljica Bryn okrene leđa, a šefica počne sabotirati kada Jesse napokon odluči preuzeti zasluge za posao koji je dobro obavila. No, što je sve to prema činjenici da se možda - zaljubila?

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter