Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Izgubljeni anđeo

Izgubljeni anđeo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0921-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3898

Broj strana:

496

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sva sveta predanja govore o nama i opisuju kako smo bili osuđeni da živimo na ovome svijetu i ispaštamo krivicu zato što smo se miješali s ljudima. Mi smo djeca izgnanika. Okuženi. Sami ste uprli prstom u nas kao u uzrok vaših zala iako smo mi zapravo samo podstakli razvoj vaših nasljednih osobina da bismo ih približili našima, i stvorili ste mitove poput onih o Luciferu, Totu, Hermesu, Enkiju ili Prometeju da nas opišete. S jedne strane, opčinjeni ste tim bićima što su donijela znanje ovome svijetu, a s druge, strahujete da će prije ili kasnije poželjeti da nekako naplate izraze svoje naklonosti.

Dok radi na restauraciji Portika Nebeskog blaženstva u Santijago de Komposteli, Hulija Alvares dobija užasnu vijest: muž joj je otet u nekom planinskom predjelu na sjeveroistoku Turske. U narednih sedamdeset dva časa, Hulija će i protiv svoje volje biti uvučena u ambicioznu trku za preuzimanje kontrole nad dva drevna kamena koja, kako izgleda, omogućavaju da se stupi u vezu s natprirodnim bićima, i stoga su za njih zainteresovani mnogi, od tajanstvene istočnjačke sekte do predsednika Sjedinjenih Država.

Havijer Sijera nas veoma nadahnuto baca u svijet u kojem se istorija, magija, pradavne tehnologije i avangardna nauka udružuju u izuzetno uzbudljivom i originalnom trileru, zasnovanom na činjenicama. Ovaj roman prevazilazi granice svog književnog žanra i unosi u njega mnoge novine, a čitaoca podstiče da se upusti u avanturu koju neće zaboraviti.

  • Originalni naziv: El Ángel Perdido
  • Prevodilac: Gordana Mihajlović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Sva sveta predanja govore o nama i opisuju kako smo bili osuđeni da živimo na ovome svijetu i ispaštamo krivicu zato što smo se miješali s ljudima. Mi smo djeca izgnanika. Okuženi. Sami ste uprli prstom u nas kao u uzrok vaših zala iako smo mi zapravo samo podstakli razvoj vaših nasljednih osobina da bismo ih približili našima, i stvorili ste mitove poput onih o Luciferu, Totu, Hermesu, Enkiju ili Prometeju da nas opišete. S jedne strane, opčinjeni ste tim bićima što su donijela znanje ovome svijetu, a s druge, strahujete da će prije ili kasnije poželjeti da nekako naplate izraze svoje naklonosti. Dok radi na restauraciji Portika Nebeskog blaženstva u Santijago de Komposteli, Hulija Alvares dobija užasnu vijest: muž joj je otet u nekom planinskom predjelu na sjeveroistoku Turske. U narednih sedamdeset dva časa, Hulija će i protiv svoje volje biti uvučena u ambicioznu trku za preuzimanje kontrole nad dva drevna kamena koja, kako izgleda, omogućavaju da se stupi u vezu s natprirodnim bićima, i stoga su za njih zainteresovani mnogi, od tajanstvene istočnjačke sekte do predsednika Sjedinjenih Država. Havijer Sijera nas veoma nadahnuto baca u svijet u kojem se istorija, magija, pradavne tehnologije i avangardna nauka udružuju u izuzetno uzbudljivom i originalnom trileru, zasnovanom na činjenicama. Ovaj roman prevazilazi granice svog književnog žanra i unosi u njega mnoge novine, a čitaoca podstiče da se upusti u avanturu koju neće zaboraviti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter