Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Izgubljena ruža

Izgubljena ruža

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Serdar Oskan


ISBN:

978-86-7752-051-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3216

Broj strana:

269

Težina:

389 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Napisana u duhu Alhemičara Paola Koelja, Galeba Džonatana Livingstona Ričarda Baha i Sent-Egziperijevog Malog princa, ova kratka knjiga predstavlja zanosno i univerzalno putovanje ka samootkrivanju i transcendentnoj čaroliji, oslanjajući se na liriku misticizma.

Izgubljena ruža je priča o Dijani - lijepoj, inteligentnoj i bogatoj mladoj ženi koja je upravo diplomirala na vrhunskom pravnom fakultetu. Iako Dijana posjeduje sve potrebne osobine da od strane onih koji ju okružuju bude smatrana boginjom, oseća se praznom i nezadovoljnom. Razočarana je u sebe samu, suočena sa spoznajom da je njena potreba za odobravanjem i pohvalama drugih sprečava da slijedi svoje snove i bude ono što zaista jeste.


Nakon što joj majka na samrti saopštava da ima sestru bliznakinju, ona kreće u potragu za sestrom koju nikada nije upoznala, na put ka samootkrivanju, koji će ispuniti njena najdublja stremljenja i omogućiti joj da spozna smisao svog postojanja.


Kada je prvi put objavljen, u Turskoj 2003. godine, roman Izgubljena ruža doživeo je ogroman uspjeh i izazvao pravu senzaciju.


Ako volite knjige kao što su Alhemičar ili Mali princ - voljećete i Izgubljenu ružu.
Time Out Istanbul


Izgubljena ruža vodi nas na putovanje iz stvarnog u svijet snova. Ona dotiče duše čitalaca koji su prestali da razumeju život i u njemu uživaju, podsjećajući ih na njihove sopstvene izgubljene ruže’.
Yeni Safak

  • Prevodilac: Branislav Spasojević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x140
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Napisana u duhu Alhemičara Paola Koelja, Galeba Džonatana Livingstona Ričarda Baha i Sent-Egziperijevog Malog princa, ova kratka knjiga predstavlja zanosno i univerzalno putovanje ka samootkrivanju i transcendentnoj čaroliji, oslanjajući se na liriku misticizma. Izgubljena ruža je priča o Dijani - lijepoj, inteligentnoj i bogatoj mladoj ženi koja je upravo diplomirala na vrhunskom pravnom fakultetu. Iako Dijana posjeduje sve potrebne osobine da od strane onih koji ju okružuju bude smatrana boginjom, oseća se praznom i nezadovoljnom. Razočarana je u sebe samu, suočena sa spoznajom da je njena potreba za odobravanjem i pohvalama drugih sprečava da slijedi svoje snove i bude ono što zaista jeste. Nakon što joj majka na samrti saopštava da ima sestru bliznakinju, ona kreće u potragu za sestrom koju nikada nije upoznala, na put ka samootkrivanju, koji će ispuniti njena najdublja stremljenja i omogućiti joj da spozna smisao svog postojanja. Kada je prvi put objavljen, u Turskoj 2003. godine, roman Izgubljena ruža doživeo je ogroman uspjeh i izazvao pravu senzaciju. Ako volite knjige kao što su Alhemičar ili Mali princ - voljećete i Izgubljenu ružu. Time Out Istanbul Izgubljena ruža vodi nas na putovanje iz stvarnog u svijet snova. Ona dotiče duše čitalaca koji su prestali da razumeju život i u njemu uživaju, podsjećajući ih na njihove sopstvene izgubljene ruže’. Yeni Safak

Dodatne informacije

Izdavač Okean
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter