Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Istine koje će vam promijeniti život

Istine koje će vam promijeniti život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Joseph Murphy


ISBN:

953-201-448-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4479

Broj strana:

221

Težina:

314 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

43,30 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dr. Joseph Murphy, cijenjeni autor mnogih poznatih knjiga u kojima nas podučava jednostavnim i provjerenim tehnikama postizanja kvalitetnijeg života, u ovoj knjizi usmjerava čitatelje kako svoj um koristiti mudro i konstruktivno, u skladu s duhovnim vrijednostima i vječnim načelima, dokazujući da takva primjena uma donosi bogatstvo, pravednost, zdravlje i sreću.

Svima nam je poznata velika istina da će se sve, dobro ili loše, što utisnemo u svoju podsvijest, očitovati u stvarnosti. To je zakon uma. Smatrajte ga nepromjenjivim i nezaobilaznim poput zakona matematike ili kemije. Stoga u svoj um posijte sve što je lijepo, plemenito i božansko i dobit ćete sve ono što u svojemu umu potvrdite i osjetite kao istinito. Čovjek ne posjeduje svoju imovinu, već stanje uma, mentalan stav ili duboko ukorijenjeno uvjerenje. Imajte na umu da je sve što posjedujete u materijalnom smislu točan matematički odraz vašeg mentalnog stanja. Drugim riječima, ono što psihološki posjedujete, očitovat će se u vašoj stvarnosti.
Dr. J. Murphy

  • Prevodilac: Aleksandra Mihaljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2003
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dr. Joseph Murphy, cijenjeni autor mnogih poznatih knjiga u kojima nas podučava jednostavnim i provjerenim tehnikama postizanja kvalitetnijeg života, u ovoj knjizi usmjerava čitatelje kako svoj um koristiti mudro i konstruktivno, u skladu s duhovnim vrijednostima i vječnim načelima, dokazujući da takva primjena uma donosi bogatstvo, pravednost, zdravlje i sreću. Svima nam je poznata velika istina da će se sve, dobro ili loše, što utisnemo u svoju podsvijest, očitovati u stvarnosti. To je zakon uma. Smatrajte ga nepromjenjivim i nezaobilaznim poput zakona matematike ili kemije. Stoga u svoj um posijte sve što je lijepo, plemenito i božansko i dobit ćete sve ono što u svojemu umu potvrdite i osjetite kao istinito. Čovjek ne posjeduje svoju imovinu, već stanje uma, mentalan stav ili duboko ukorijenjeno uvjerenje. Imajte na umu da je sve što posjedujete u materijalnom smislu točan matematički odraz vašeg mentalnog stanja. Drugim riječima, ono što psihološki posjedujete, očitovat će se u vašoj stvarnosti. Dr. J. Murphy

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter