Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

26.711

Facebook slicica

Katalog

Istine i laži o hrani - Izvornom ishranom do boljeg zdravlja i odgovarajuće telesne težine

Istine i laži o hrani -  Izvornom ishranom do boljeg zdravlja i odgovarajuće telesne težine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Anita Šupe


ISBN:

978-86-86653-75-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D0540

Broj strana:

216

Težina:

280 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kuda nas je dovelo to što smo mašti proglasili za glavne uzroke kardiovaskularnih bolesti i zamenili ih povećanim unosom ugljenih hidrata?

Ovo je knjiga o LCHF načinu ishrane sa malo ugljenih hidrata, a puno masti (Low Carb, Hight Fat) koja preokreće naopako sve ono što smo do sada znali ili vjerovali da znamo o uticaju ishrane na fizičko, ali i psihičko zdravlje ljudi. Knjiga o zabludama, mitovima i neistinitim tvrdnjama o tome šta je zdravo, a šta nije i kako te zablude plaćamo svojim zdravljem.

Autorka tvrdi da najskuplje plaćamo zabludu da su masnoće životinjskog porekla i holesterol štetni i da izazivaju srčane kao i bolesti krvnih sudova, iako ta tvrdnja nema naučnu osnovu.

ARGUMENTI KOJI MENJAJU NAŠA DOSADAŠNJA ZNANJA O ISHRANI
- Šta je doprinijelo epidemiji šećerne i drugih civilizacijskih bolesti?
- Da li je naš strah od masnoća i holesterola zaista opravdan?
- Zašto treba izbjegavati pretjerano lučenje insulina?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kuda nas je dovelo to što smo mašti proglasili za glavne uzroke kardiovaskularnih bolesti i zamenili ih povećanim unosom ugljenih hidrata? Ovo je knjiga o LCHF načinu ishrane sa malo ugljenih hidrata, a puno masti (Low Carb, Hight Fat) koja preokreće naopako sve ono što smo do sada znali ili vjerovali da znamo o uticaju ishrane na fizičko, ali i psihičko zdravlje ljudi. Knjiga o zabludama, mitovima i neistinitim tvrdnjama o tome šta je zdravo, a šta nije i kako te zablude plaćamo svojim zdravljem. Autorka tvrdi da najskuplje plaćamo zabludu da su masnoće životinjskog porekla i holesterol štetni i da izazivaju srčane kao i bolesti krvnih sudova, iako ta tvrdnja nema naučnu osnovu. ARGUMENTI KOJI MENJAJU NAŠA DOSADAŠNJA ZNANJA O ISHRANI - Šta je doprinijelo epidemiji šećerne i drugih civilizacijskih bolesti? - Da li je naš strah od masnoća i holesterola zaista opravdan? - Zašto treba izbjegavati pretjerano lučenje insulina?

Dodatne informacije

Izdavač Psihopolis institut
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter