Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Istina isceljuje - Ono što krijete može da Vas povredi

Istina isceljuje - Ono što krijete može da Vas povredi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Debora King


ISBN:

978-86-7950-429-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M9598

Broj strana:

152

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj snažnoj i dubokoj knjizi Debora King istražuje povezanost između naše potisnute istine i njenog kasnijeg ispoljavanja u vidu bola ili bolesti. Ona vas vodi kroz proces koji vam omogućava da:
- Otkrijete kako da prepoznate svoje emocionalne blokade i bolesti i oslobodite ih se.
- Izrazite svoju istinu na bezbedan i isceljujući način.
- Oslobodite moć svoje istine, a da pri tom ne morate da ponovo proživite negativna iskustva ili izazovete još više štete.



Koristeći priče svojih klijenata i nekih slavnih ličnosti i govoreći o svom neverovatnom putovanju ka isceljenju, Debora King pokazuje kako svako od nas može da se oslobodi duboko ukorenjenih slojeva negiranja, straha i ljutnje i na taj način isceli svoj um i telo.

Istina isceljuje je obavezno štivo za svakog istinskog tragaoca. - Kerolin Mis, autorka Anatomija duha i Prkoseći gravitaciji

Već dugo smatram da je otkrivanje i prihvatanje naših osećanja isceljujuće i osnažujuće.Ova knjiga nam pokazuje kako da to učinimo. Moje najtoplije preporuke. - Džek Kenfild, ko-autor serije knjiga bestselera po Njujork tajmsu Pileća supa za dušu

Istina isceljuje govori s potpunom tačnošću šta je ono što je potrebno da bi došlo do isceljenja. Debora King je talentovana i odvažna isceliteljka. - dr Kristijana Nortrup, autorka Žensko telo, ženska mudrost i Boginje nikada ne stare

Debora King je priznati stručnjak u području isceljivanja i velnesa, advokat, česta gošća u emisijama CNN-a, Foks njuza i drugih velikih televizijskih stanica; ima svoj blog u časopsima Hafington post, Sajkolodži tudej i Opozing njuz i svetski je priznata autorka koja drži brojna predavanja širom sveta.

  • Originalni naziv: Truth Heals / Deborah...
  • Prevodilac: Milica Simić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 245x330
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj snažnoj i dubokoj knjizi Debora King istražuje povezanost između naše potisnute istine i njenog kasnijeg ispoljavanja u vidu bola ili bolesti. Ona vas vodi kroz proces koji vam omogućava da: - Otkrijete kako da prepoznate svoje emocionalne blokade i bolesti i oslobodite ih se. - Izrazite svoju istinu na bezbedan i isceljujući način. - Oslobodite moć svoje istine, a da pri tom ne morate da ponovo proživite negativna iskustva ili izazovete još više štete. Koristeći priče svojih klijenata i nekih slavnih ličnosti i govoreći o svom neverovatnom putovanju ka isceljenju, Debora King pokazuje kako svako od nas može da se oslobodi duboko ukorenjenih slojeva negiranja, straha i ljutnje i na taj način isceli svoj um i telo. Istina isceljuje je obavezno štivo za svakog istinskog tragaoca. - Kerolin Mis, autorka Anatomija duha i Prkoseći gravitaciji Već dugo smatram da je otkrivanje i prihvatanje naših osećanja isceljujuće i osnažujuće.Ova knjiga nam pokazuje kako da to učinimo. Moje najtoplije preporuke. - Džek Kenfild, ko-autor serije knjiga bestselera po Njujork tajmsu Pileća supa za dušu Istina isceljuje govori s potpunom tačnošću šta je ono što je potrebno da bi došlo do isceljenja. Debora King je talentovana i odvažna isceliteljka. - dr Kristijana Nortrup, autorka Žensko telo, ženska mudrost i Boginje nikada ne stare Debora King je priznati stručnjak u području isceljivanja i velnesa, advokat, česta gošća u emisijama CNN-a, Foks njuza i drugih velikih televizijskih stanica; ima svoj blog u časopsima Hafington post, Sajkolodži tudej i Opozing njuz i svetski je priznata autorka koja drži brojna predavanja širom sveta.

Dodatne informacije

Izdavač Leo commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter