Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Ispovednik

Ispovednik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Danijel Silva


ISBN:

978-86-7436-694-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1803

Broj strana:

352

Težina:

453 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,10 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Autor koga The Washington Post svrstava među najbolje mlade američke pisce špijunskih romana napisao je zapanjujući triler o jednoj davnoj i jednoj ovovremenoj izdaji.

Minhen: Pisac Bendžamin Stern u svom stanu zatiče muškarca koji prelistava njegove bilješke i pita ga: Ko ste, do đavola, vi? Umjesto da mu odgovori, muškarac ga ubija. Dok Stern leži u samrtničkom hropcu, ubica mrmlja nekoliko latinskih riječi, uzima piščeve papire i odlazi.

Venecija: Restaurator umjetničkih slika Gabrijel Alon pažljivo nanosi malo boje na Belinijevo djelo, a zatim ugleda dječaka koji mu donosi parče papira. Zna je da je riječ o Sternu. Oni će htjeti da on odmah ode. Uzdahnuvši, agent Mosada završava posao i pakuje četkice.

Vatikan: Papa poznat kao Pavle Sedmi - Papa Slučajni, kako ga nazivaju njegovi protivnici - šeta po vrtu i razmišlja o onome što zna i neprijateljima koje će steći. Vjerovao je da razumije zašto ga je Bog odabrao za ovaj posao, ali očekuje ga težak i izuzetno opasan put. Ako uspije, Crkvu će iz temelja preinačiti. Ako ne uspije, možda će uništiti i nju - i sebe.

Narednih nedelja će se putevi svih ovih muškaraca ukrstiti na tragu davno zakopanih tajni i nezamislivih djela što će svakog od njih zauvjek promjeniti. Smutnja će zavladati njihovim životima, smrt ih vrebati, a na sve će pasti sjenka Ispovjednika. Prepuno raskošnih likova, izuzetno ispripovjedano, zamršene radnje koja obiluje iznenađenjima i žestinom, ovo je neobično snažno djelo novog majstora žanra. Ispovjednik je do sada najbolji Silvin roman.
The Denver Post

  • Prevodilac: Filipović Žermen
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autor koga The Washington Post svrstava među najbolje mlade američke pisce špijunskih romana napisao je zapanjujući triler o jednoj davnoj i jednoj ovovremenoj izdaji. Minhen: Pisac Bendžamin Stern u svom stanu zatiče muškarca koji prelistava njegove bilješke i pita ga: Ko ste, do đavola, vi? Umjesto da mu odgovori, muškarac ga ubija. Dok Stern leži u samrtničkom hropcu, ubica mrmlja nekoliko latinskih riječi, uzima piščeve papire i odlazi. Venecija: Restaurator umjetničkih slika Gabrijel Alon pažljivo nanosi malo boje na Belinijevo djelo, a zatim ugleda dječaka koji mu donosi parče papira. Zna je da je riječ o Sternu. Oni će htjeti da on odmah ode. Uzdahnuvši, agent Mosada završava posao i pakuje četkice. Vatikan: Papa poznat kao Pavle Sedmi - Papa Slučajni, kako ga nazivaju njegovi protivnici - šeta po vrtu i razmišlja o onome što zna i neprijateljima koje će steći. Vjerovao je da razumije zašto ga je Bog odabrao za ovaj posao, ali očekuje ga težak i izuzetno opasan put. Ako uspije, Crkvu će iz temelja preinačiti. Ako ne uspije, možda će uništiti i nju - i sebe. Narednih nedelja će se putevi svih ovih muškaraca ukrstiti na tragu davno zakopanih tajni i nezamislivih djela što će svakog od njih zauvjek promjeniti. Smutnja će zavladati njihovim životima, smrt ih vrebati, a na sve će pasti sjenka Ispovjednika. Prepuno raskošnih likova, izuzetno ispripovjedano, zamršene radnje koja obiluje iznenađenjima i žestinom, ovo je neobično snažno djelo novog majstora žanra. Ispovjednik je do sada najbolji Silvin roman. The Denver Post

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter