Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Islamska republika Nemačka 2 - Britanski pečat

Islamska republika Nemačka 2 - Britanski pečat

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dejan Lučić


ISBN:

978-86-521-0947-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3886

Broj strana:

504

Težina:

610 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

MI 6 uništava Evropsku uniju ratom sa muslimanima koji samo što nije počeo. Prva žrtva terora bila je Srbija. Strah od jake Njemačke pokreće zločine.

Komitet 300 stoji iza albanske mafije. Srpsko lukavstvo, slabost. Otkrijte zašto je Rej Ban u Hagu? Britanski pečat, drugi tom Islamske republike Njemačke, maestralan je špijunski roman koji vas sa lakoćom uvodi u svijet intriga, prevara, i obmana. Dejan Lučić, je čovijek koji odlično poznaje svijetsku zakulisanu politiku On nam otkriva zašto se operacijom Katapult Evropa već decenijama puni muslimanima, zašto se Turska vraća na Balkan? Da li je Homeini britanski agent, kao i Rafsandžani, najveći izvoznik pistaća u SAD? Ko stoji iza rata Irana sa Izraelom, Amerikom i Britanijom? Odgovor je jednostavan! Njemačka, iz ekonomskih interesa, klizi prema savezu sa Rusijom što je nedopustivo sa aspekta vladara iz sijenke. Zbog toga se Nemačkoj i Francuskoj, koja lavira, sprema građanski rat koji navodno treba da ih očisti od muslimanske okupacije, ali i da ih satre. Evropska unija mora da gori...

Neonacisti i islamski teroristi su dio istog scenarija koji sprovodi MI-6! Osnovna tehnika britanskog špijunskog umijeća jeste da su, prije početka sukoba, svi akteri na sceni njihovi agenti od uticaja, što se zove balans sile. Medijskom, finansijskom i oružanom pomoći određuje se pobijednik ne po kriterijumu pravde, već korisnosti za britansku krunu, Rotšilde i Rokfelere. Rat je biznis, a naručioci posla su iz Komiteta 300. Momci iz tajnog društva B-nai B-rit su kontrolori, agenti MI-6 su preduzimači, a teroristi i mafijaši su izvođači radova. Srbija i Njemačka su meta napada. Britanski pečat je više od špijunnskog romana, to je priručnik kojim se patriote u bezbijednosnim strukturama edukuju kako se stvarno vode špijunske operacije u inostranstvu. Zgrabite ovu knjigu i otkrijte tajnu sudbinu Evrope!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

MI 6 uništava Evropsku uniju ratom sa muslimanima koji samo što nije počeo. Prva žrtva terora bila je Srbija. Strah od jake Njemačke pokreće zločine. Komitet 300 stoji iza albanske mafije. Srpsko lukavstvo, slabost. Otkrijte zašto je Rej Ban u Hagu? Britanski pečat, drugi tom Islamske republike Njemačke, maestralan je špijunski roman koji vas sa lakoćom uvodi u svijet intriga, prevara, i obmana. Dejan Lučić, je čovijek koji odlično poznaje svijetsku zakulisanu politiku On nam otkriva zašto se operacijom Katapult Evropa već decenijama puni muslimanima, zašto se Turska vraća na Balkan? Da li je Homeini britanski agent, kao i Rafsandžani, najveći izvoznik pistaća u SAD? Ko stoji iza rata Irana sa Izraelom, Amerikom i Britanijom? Odgovor je jednostavan! Njemačka, iz ekonomskih interesa, klizi prema savezu sa Rusijom što je nedopustivo sa aspekta vladara iz sijenke. Zbog toga se Nemačkoj i Francuskoj, koja lavira, sprema građanski rat koji navodno treba da ih očisti od muslimanske okupacije, ali i da ih satre. Evropska unija mora da gori... Neonacisti i islamski teroristi su dio istog scenarija koji sprovodi MI-6! Osnovna tehnika britanskog špijunskog umijeća jeste da su, prije početka sukoba, svi akteri na sceni njihovi agenti od uticaja, što se zove balans sile. Medijskom, finansijskom i oružanom pomoći određuje se pobijednik ne po kriterijumu pravde, već korisnosti za britansku krunu, Rotšilde i Rokfelere. Rat je biznis, a naručioci posla su iz Komiteta 300. Momci iz tajnog društva B-nai B-rit su kontrolori, agenti MI-6 su preduzimači, a teroristi i mafijaši su izvođači radova. Srbija i Njemačka su meta napada. Britanski pečat je više od špijunnskog romana, to je priručnik kojim se patriote u bezbijednosnim strukturama edukuju kako se stvarno vode špijunske operacije u inostranstvu. Zgrabite ovu knjigu i otkrijte tajnu sudbinu Evrope!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter