Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Iskušaj me u sumrak

Iskušaj me u sumrak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lisa Kleypas


ISBN:

9789531424707

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B7124

Broj strana:

372

Težina:

269 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

8,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

SKUŠAJ ME U SUMRAK treći je roman iz serije o sudbini obitelji Hathaway slavne spisateljice Lise Kleypas.

Život Poppy Hathavay činio se savršenim. Bila je zaručena za muškarca koji je obećavao brak pun ljubavi. No, što je još važnije, i sama je bila zaljubljena u njega. No kad, provodeći zimu u prestižnom londonskom hotelu upozna tajnovitoga vlasnika tog hotela, kompliciranog i opasnog Harryja Rutledgea, njezini će se snovi o sretnom braku opasno zaljuljati. Harry je bogat i moćan, prepun tajni i hobija opasnijih no što Poppy može i zamisliti.

Što Harry želi to i dobije – a on želi upravo nju, tako kako nikad nije poželio ni jednu drugu ženu. A kada joj Harry na plesu, naočigled svima ukrade poljubac, sve će se odjednom izmijeniti. Zaručnik će je ostaviti, a Poppy će brzo morati shvatiti da će njezin život uz Harryja biti sve samo ne običan i dosadan, nego ispunjen ludim danima i strasnim noćima…

Iskušaj me u sumrak je strastveno i duhovito štivo koje će oduševiti sve ljubitelje kvalitetnih ljubavnih romana.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

SKUŠAJ ME U SUMRAK treći je roman iz serije o sudbini obitelji Hathaway slavne spisateljice Lise Kleypas. Život Poppy Hathavay činio se savršenim. Bila je zaručena za muškarca koji je obećavao brak pun ljubavi. No, što je još važnije, i sama je bila zaljubljena u njega. No kad, provodeći zimu u prestižnom londonskom hotelu upozna tajnovitoga vlasnika tog hotela, kompliciranog i opasnog Harryja Rutledgea, njezini će se snovi o sretnom braku opasno zaljuljati. Harry je bogat i moćan, prepun tajni i hobija opasnijih no što Poppy može i zamisliti. Što Harry želi to i dobije – a on želi upravo nju, tako kako nikad nije poželio ni jednu drugu ženu. A kada joj Harry na plesu, naočigled svima ukrade poljubac, sve će se odjednom izmijeniti. Zaručnik će je ostaviti, a Poppy će brzo morati shvatiti da će njezin život uz Harryja biti sve samo ne običan i dosadan, nego ispunjen ludim danima i strasnim noćima… Iskušaj me u sumrak je strastveno i duhovito štivo koje će oduševiti sve ljubitelje kvalitetnih ljubavnih romana.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter