Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ishrana prema krvnim grupama - 4 krvne grupe, 4 dijete

Ishrana prema krvnim grupama  - 4 krvne grupe, 4 dijete

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6105-045-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6195

Broj strana:

389

Težina:

475 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ne postoji pravilna ili pogrešna ishrana ili način života; postoje samo ispravne ili pogrešne odluke, donesene na osnovu individualnih zapisa u našim genima.

U beskonačnoj poplavi dijeta i savjeta kako da se zdravo hranimo, pojavila se i ishrana prema krvnoj grupi, koja je inače plod naučnih naturopatskih istraživanja i saznanja, pionira na tom području – dr Petra J. DAdama. On je u svojoj knjizi, koja je postigla veliki uspjeh, Eat Right 4 Your Type (4 vrste ishrane za 4 krvne grupe) objavio individualizovan program za zdrav i dug život i postizanje idealne tjelesne težine pomoću ishrane. Riječ je o uzimanju namirnica u skladu s našom krvnom grupom. Danas znamo da hrana koju pojedemo neposredno utiče na naše zdravlje i opšte raspoloženje, a takođe i da ne postoji dijeta koja bi na isti način djelovala na sve.

  • Prevodilac: Siniša Vlaisavljević
  • Izdanje: 4
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ne postoji pravilna ili pogrešna ishrana ili način života; postoje samo ispravne ili pogrešne odluke, donesene na osnovu individualnih zapisa u našim genima. U beskonačnoj poplavi dijeta i savjeta kako da se zdravo hranimo, pojavila se i ishrana prema krvnoj grupi, koja je inače plod naučnih naturopatskih istraživanja i saznanja, pionira na tom području – dr Petra J. DAdama. On je u svojoj knjizi, koja je postigla veliki uspjeh, Eat Right 4 Your Type (4 vrste ishrane za 4 krvne grupe) objavio individualizovan program za zdrav i dug život i postizanje idealne tjelesne težine pomoću ishrane. Riječ je o uzimanju namirnica u skladu s našom krvnom grupom. Danas znamo da hrana koju pojedemo neposredno utiče na naše zdravlje i opšte raspoloženje, a takođe i da ne postoji dijeta koja bi na isti način djelovala na sve.

Dodatne informacije

Izdavač Sezam Book
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter