Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Iscjeljujuće priče II

Iscjeljujuće priče II

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Susan Perrow


ISBN:

978-953-306-021-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

B6012

Broj strana:

320

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

48,50 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Ova riznica sadrži 101 terapeutsku priču kojom se može pomoći djeci kod raznih problema – od nepristojnog ponašanja do žalovanja, tjeskobe, nedostatka samopouzdanja, zlostavljanja, zadirkivanja, noćnih mora, netrpeljivosti, neprimjerenog govora, problema s vršenjem nužde i mokrenjem u krevet i još mnogo toga. Ove priče također imaju potencijal za njegovanje pozitivnih vrijednosti.
Ova knjiga pomoći će vam da:
- Smišljate vlastite terapeutske priče koristeći praktične naputke, vježbe i metode kao što je Susanin „okvir metafore, putovanja i rješenja“.
- Pronađete odgovarajuće priče za različite oblike ponašanja djece u dobi od tri do deset godina uz pomoć različitih kategorija za lakše snalaženje.
- Istražite uporabu terapeutskih priča za globalne i nacionalne probleme.
- Razvijete vještinu pripovijedanja priča uz pomoć korisnih naputaka i anegdota.
- Iskoristite moderne i tradicionalne mudre priče iz cijelog svijeta.
- Nudi bogat izvor maštovitog materijala koji će nadahnuti roditelje, djedove i bake, odgajatelje i učitelje te dječje psihologe. Ove priče mogu znatno pridonijeti osobnoj i kulturnoj promjeni.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova riznica sadrži 101 terapeutsku priču kojom se može pomoći djeci kod raznih problema – od nepristojnog ponašanja do žalovanja, tjeskobe, nedostatka samopouzdanja, zlostavljanja, zadirkivanja, noćnih mora, netrpeljivosti, neprimjerenog govora, problema s vršenjem nužde i mokrenjem u krevet i još mnogo toga. Ove priče također imaju potencijal za njegovanje pozitivnih vrijednosti. Ova knjiga pomoći će vam da: - Smišljate vlastite terapeutske priče koristeći praktične naputke, vježbe i metode kao što je Susanin „okvir metafore, putovanja i rješenja“. - Pronađete odgovarajuće priče za različite oblike ponašanja djece u dobi od tri do deset godina uz pomoć različitih kategorija za lakše snalaženje. - Istražite uporabu terapeutskih priča za globalne i nacionalne probleme. - Razvijete vještinu pripovijedanja priča uz pomoć korisnih naputaka i anegdota. - Iskoristite moderne i tradicionalne mudre priče iz cijelog svijeta. - Nudi bogat izvor maštovitog materijala koji će nadahnuti roditelje, djedove i bake, odgajatelje i učitelje te dječje psihologe. Ove priče mogu znatno pridonijeti osobnoj i kulturnoj promjeni.

Dodatne informacije

Izdavač Ostvarenje
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter