Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Iscelitelj

Iscelitelj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džim Krejs


ISBN:

Unesite ISBN !

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1802

Broj strana:

240

Težina:

359 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

DOBITNIK VITBREDOVE NAGRADE ZA ROMAN GODINE NAJUŽI IZBOR ZA BUKEROVU NAGRADU Potpuno očaravajuće... Od uvodne scene primorani ste da okrećete stranice, opčinjeni štivom koje je jedinstveno.Observer Pre dvije hiljade godina četvoro putnika ulazi u Judejsku pustinju da bi postili i molili se za svoje izgubljene duše. Na nepodnošljivoj žegi i među golim stjenama oni nailaze na zlog trgovca Musu - mahnitog sadistu, silovatelja, koji je čak Satana sam. On ih hvata u mrežu svoje tiranske moći.

Ali tu je još neko - udaljena, nejasna prilika čovjeka koji je u četrdesetodnevnom postu, Galilejca za kojeg se priča da ima čudotvorne sposobnosti... Ovde, u zarobljeništvu divljine, njihova borba za život počinje... Pripovjedač jedinstvenog dara... Jedan od najboljih romana koji sam pročitao u poslednjih nekoliko godina.The Times Zaprepašćujuće, snažno i originalno.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2002
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

DOBITNIK VITBREDOVE NAGRADE ZA ROMAN GODINE NAJUŽI IZBOR ZA BUKEROVU NAGRADU Potpuno očaravajuće... Od uvodne scene primorani ste da okrećete stranice, opčinjeni štivom koje je jedinstveno.Observer Pre dvije hiljade godina četvoro putnika ulazi u Judejsku pustinju da bi postili i molili se za svoje izgubljene duše. Na nepodnošljivoj žegi i među golim stjenama oni nailaze na zlog trgovca Musu - mahnitog sadistu, silovatelja, koji je čak Satana sam. On ih hvata u mrežu svoje tiranske moći. Ali tu je još neko - udaljena, nejasna prilika čovjeka koji je u četrdesetodnevnom postu, Galilejca za kojeg se priča da ima čudotvorne sposobnosti... Ovde, u zarobljeništvu divljine, njihova borba za život počinje... Pripovjedač jedinstvenog dara... Jedan od najboljih romana koji sam pročitao u poslednjih nekoliko godina.The Times Zaprepašćujuće, snažno i originalno.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter