Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Intimne avanture jedne londonske prostitutke

Intimne avanture jedne londonske prostitutke

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bel de Žur


ISBN:

978-86-7436-827-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N1801

Broj strana:

297

Težina:

405 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,70 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Bel de Žur je nom de plume autentične londonske prostitutke. Ovo je njena priča. Od ljeta 2003. do jeseni 2004. godine Bel je na internetu vodila iskren, zabavan i nagrađivan dnevnik, svakodnevno opisujući svoje avanture, kako one na poslu, tako i ostale.

Priznavala je svoje pobjede i poraze u industriji zabave, upoznala čitaoce sa svojim prijateljima koje navodi kao N., A1, A2, A3 i A4, i do detalja opisala svoj poslovni život. Sada je u svojim Intimnim avanturama Bel proširila te dnevničke zapise, otkrivši (između ostalog) i kako je postala zaposlena djevojka, kakav je osjećaj raditi to za novac - i zašto to ne može nikome da preporuči - te gdje mogu da se kupe najbolje gaćice za ovaj posao.

Intime avanture jedne londonske prostitutke su u nekim djelovima šokantne, često duhovite, ali uvjek podstiču na razmišljanje. To je priča o Mol Flanders 21. vijeka, koja nam rasvjetljava ono što se dešava iza kulisa trgovine seksom na visokom nivou i predstavlja uvid u tajni život jedne izvanredne, pa ipak obične žene.

  • Prevodilac: Ilić Zoran
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bel de Žur je nom de plume autentične londonske prostitutke. Ovo je njena priča. Od ljeta 2003. do jeseni 2004. godine Bel je na internetu vodila iskren, zabavan i nagrađivan dnevnik, svakodnevno opisujući svoje avanture, kako one na poslu, tako i ostale. Priznavala je svoje pobjede i poraze u industriji zabave, upoznala čitaoce sa svojim prijateljima koje navodi kao N., A1, A2, A3 i A4, i do detalja opisala svoj poslovni život. Sada je u svojim Intimnim avanturama Bel proširila te dnevničke zapise, otkrivši (između ostalog) i kako je postala zaposlena djevojka, kakav je osjećaj raditi to za novac - i zašto to ne može nikome da preporuči - te gdje mogu da se kupe najbolje gaćice za ovaj posao. Intime avanture jedne londonske prostitutke su u nekim djelovima šokantne, često duhovite, ali uvjek podstiču na razmišljanje. To je priča o Mol Flanders 21. vijeka, koja nam rasvjetljava ono što se dešava iza kulisa trgovine seksom na visokom nivou i predstavlja uvid u tajni život jedne izvanredne, pa ipak obične žene.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter