Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Imperfekcionisti

Imperfekcionisti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tom Rahman


ISBN:

978-86-88335-41-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8172

Broj strana:

301

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prošlo je pedeset godina otkako je zagonetni milioner osnovao u Rimu novine na engleskom jeziku, iz pomalo neobičnih pobuda. Iako su tokom pola veka postojanja zbog svoje ekscentričnosti i neobične istorije osvojile srca čitalaca širom sveta, izgleda da im se bliži neumitni kraj. Tiraž je u stalnom padu, nemaju internet sajt, kancelarije polako propadaju, a lične drame zaposlenih u redakciji postale su važnije od vesti.

Glavna urednica Ketlin oporavlja se od muževljeve preljube; Artur, lenji pisac nekrologa, potpuno se promeni nakon porodične tragedije; Ebi će otkriti kako joj se posao i ljubavni život prepliću na najneočekivaniji način...

Era štampanih medija povlači se pred erom interneta, i ovoj nesavršenoj i živopisnoj ekipi budućnost je krajnje neizvesna. Ovo je priča o profesionalcima koji shvataju da je njihovo umeće izgubilo važnost u vremenu u kojem žive, i koji vole svoj posao iako im je život pretvorio u pakao.

Rahman je izvanredan promatrač i izuzetno duhovit autor. Knjiga Imperfekcionisti uvrštena je među najbolje knjige godine po izboru Njujork tajmsa, Vašington posta i Amazona. Prevedena je na petnaest jezika i prodata u preko milion primeraka.

  • Originalni naziv: The Imperfectionists
  • Prevodilac: Vladimir D. Janković
  • Edicija: Zapadno od sunca
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Prošlo je pedeset godina otkako je zagonetni milioner osnovao u Rimu novine na engleskom jeziku, iz pomalo neobičnih pobuda. Iako su tokom pola veka postojanja zbog svoje ekscentričnosti i neobične istorije osvojile srca čitalaca širom sveta, izgleda da im se bliži neumitni kraj. Tiraž je u stalnom padu, nemaju internet sajt, kancelarije polako propadaju, a lične drame zaposlenih u redakciji postale su važnije od vesti. Glavna urednica Ketlin oporavlja se od muževljeve preljube; Artur, lenji pisac nekrologa, potpuno se promeni nakon porodične tragedije; Ebi će otkriti kako joj se posao i ljubavni život prepliću na najneočekivaniji način... Era štampanih medija povlači se pred erom interneta, i ovoj nesavršenoj i živopisnoj ekipi budućnost je krajnje neizvesna. Ovo je priča o profesionalcima koji shvataju da je njihovo umeće izgubilo važnost u vremenu u kojem žive, i koji vole svoj posao iako im je život pretvorio u pakao. Rahman je izvanredan promatrač i izuzetno duhovit autor. Knjiga Imperfekcionisti uvrštena je među najbolje knjige godine po izboru Njujork tajmsa, Vašington posta i Amazona. Prevedena je na petnaest jezika i prodata u preko milion primeraka.

    Dodatne informacije

    Izdavač Booka
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter