Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Ime vjetra: Kronike Kraljosjeka - Prvi dan

Ime vjetra: Kronike Kraljosjeka - Prvi dan

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789533163758

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4317

Broj strana:

724

Težina:

1200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

51,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Krao sam kraljevne iz grobova uspavanih kraljeva. Spalio sam grad Trebon do temelja. Ubio zmaja. Proveo sam noć s Felurian i otišao zadržavši i zdrav razum i život. Izbacili su me sa Sveučilišta u dobi kad većinu tek primaju. Kročio sam noću putovima o kojima se drugi boje govoriti danju. Razgovarao sam s bogovima, ljubio žene i pisao pjesme od kojih putujućim sviračima naviru suze na oči.
Zovem se Kvothe. Možda ste nekad čuli moje ime.

Tako počinje ova pripovijest epskih razmjera, priča o najvećem čarobnjaku svojeg doba koji je nestao s lica zemlje dok legende o njegovim pothvatima kruže i postaju sve nevjerojatnije. No jedan čovjek uvjeren je da može saznati istinu. Ljetopisac, putujući kroničar izgubljenog vremena i zaboravljenih zbivanja uvjeren je da je nakon godina potrage utvrdio da je neupadljivi vlasnik zabitog konačišta Stanac zapravo čovjek koji jednom riječju može zazvati vjetar.
Cijena njegove šutnje je priča, prava istinita priča o tome tko je ustvari Kvothe, odakle je došao i kako je postao strah i trepet zemalja Saveza.

Prva knjiga Kronika Kraljosjeka Patricka Rothfussa, Ime vjetra, nosi podnaslov Prvi dan i donosi priču o dječaku koji u sebi nosi zabranjeno znanje i neizreciv talent, priču o tome kako je od dječaka postao mladić i kako se putem rađala legenda.

Ime vjetra roman je prepun akcije i naracije, napisan darovitom pjesničkom rukom još jednog fantasy gamera koji se prometnuo u pisca. Uz likovno rješenje ovitka preuzeto s njemačkog izdanja, Algoritmov prijevod potpisuje Petra Mrduljaš Doležal.

  • Originalni naziv: THE NAME OF THE WIND:...
  • Prevodilac: Petra Mrduljaš Doležal
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Krao sam kraljevne iz grobova uspavanih kraljeva. Spalio sam grad Trebon do temelja. Ubio zmaja. Proveo sam noć s Felurian i otišao zadržavši i zdrav razum i život. Izbacili su me sa Sveučilišta u dobi kad većinu tek primaju. Kročio sam noću putovima o kojima se drugi boje govoriti danju. Razgovarao sam s bogovima, ljubio žene i pisao pjesme od kojih putujućim sviračima naviru suze na oči. Zovem se Kvothe. Možda ste nekad čuli moje ime. Tako počinje ova pripovijest epskih razmjera, priča o najvećem čarobnjaku svojeg doba koji je nestao s lica zemlje dok legende o njegovim pothvatima kruže i postaju sve nevjerojatnije. No jedan čovjek uvjeren je da može saznati istinu. Ljetopisac, putujući kroničar izgubljenog vremena i zaboravljenih zbivanja uvjeren je da je nakon godina potrage utvrdio da je neupadljivi vlasnik zabitog konačišta Stanac zapravo čovjek koji jednom riječju može zazvati vjetar. Cijena njegove šutnje je priča, prava istinita priča o tome tko je ustvari Kvothe, odakle je došao i kako je postao strah i trepet zemalja Saveza. Prva knjiga Kronika Kraljosjeka Patricka Rothfussa, Ime vjetra, nosi podnaslov Prvi dan i donosi priču o dječaku koji u sebi nosi zabranjeno znanje i neizreciv talent, priču o tome kako je od dječaka postao mladić i kako se putem rađala legenda. Ime vjetra roman je prepun akcije i naracije, napisan darovitom pjesničkom rukom još jednog fantasy gamera koji se prometnuo u pisca. Uz likovno rješenje ovitka preuzeto s njemačkog izdanja, Algoritmov prijevod potpisuje Petra Mrduljaš Doležal.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter