Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Imam tvoj broj

Imam tvoj broj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sofi Kinsela


ISBN:

978-86-521-0957-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8078

Broj strana:

420

Težina:

360 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jedan poziv i on je vaš!
Nova knjiga autorke bestseler serijala Kupoholičarka.

Izgubila sam ga :( Jedino na svijetu što nikako nisam smjela da izgubim. Svoj vjerenički prsten. On pripada Magnusovoj porodici već tri pokolenja. A sad, upravo danas kad dolaze njegovi roditelji, izgubila sam ga. Baš danas. Ne paniči, Popi. Razmišljaj pozitivno! :)

Poslije nekoliko čaša šampanjca s drugaricama na dobrotvornoj žurci, Popi gubi sve konce iz ruku. Ne samo da je izgubila svoj vjerenički prsten već je, u panici koja je potom uslijedila, ostala i bez svog mobilnog telefona. Unezvjereno hodajući po hotelskom predvorju, primjećuje telefon bačen u kantu za otpatke. Ko nađe, njegovo je! Sad ima broj koji može da ostavi osoblju hotela. To je sudbina!

Osim što se vlasnik telefona, biznismen Sem Rokston, ne slaže s tim. On želi svoj telefon nazad i ne dopada mu se što Popi čita sve njegove poruke i upada u njegov privatni život. Popi istovremeno pokušava da pripremi svadbu, pronađe svoj telefon i izbori se s porukama koje stižu na Rokstonov i, uz sve to, sakrije od Magnusa i njegovih roditelja da je izgubila prsten. Može li se cijela ta zbrka još više zapetljati?

  • Originalni naziv: I’ve Got Your Number...
  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedan poziv i on je vaš! Nova knjiga autorke bestseler serijala Kupoholičarka. Izgubila sam ga :( Jedino na svijetu što nikako nisam smjela da izgubim. Svoj vjerenički prsten. On pripada Magnusovoj porodici već tri pokolenja. A sad, upravo danas kad dolaze njegovi roditelji, izgubila sam ga. Baš danas. Ne paniči, Popi. Razmišljaj pozitivno! :) Poslije nekoliko čaša šampanjca s drugaricama na dobrotvornoj žurci, Popi gubi sve konce iz ruku. Ne samo da je izgubila svoj vjerenički prsten već je, u panici koja je potom uslijedila, ostala i bez svog mobilnog telefona. Unezvjereno hodajući po hotelskom predvorju, primjećuje telefon bačen u kantu za otpatke. Ko nađe, njegovo je! Sad ima broj koji može da ostavi osoblju hotela. To je sudbina! Osim što se vlasnik telefona, biznismen Sem Rokston, ne slaže s tim. On želi svoj telefon nazad i ne dopada mu se što Popi čita sve njegove poruke i upada u njegov privatni život. Popi istovremeno pokušava da pripremi svadbu, pronađe svoj telefon i izbori se s porukama koje stižu na Rokstonov i, uz sve to, sakrije od Magnusa i njegovih roditelja da je izgubila prsten. Može li se cijela ta zbrka još više zapetljati?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter