Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Iluzionista

Iluzionista

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Alis Laplant


ISBN:

978-86-10-01222-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3606

Broj strana:

280

Težina:

393 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Šta li smo mi? Veštičje kolo? Harem?

Doktor Džon Tejlor, čuveni plastični hirurg i ugledan porodični čovek, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi. Sve ukazuje na to da se radi o ubistvu, a istraga polako razotkriva šta se zapravo nalazi ispod savršene fasade njegovog života. Kada se na sahrani pojave tri žene – Debora, proračunata domaćica iz visokog društva, Em Džej, računovođa slobodnog duha, i Helen, ambiciozni onkolog, od kojih svaka sebe naziva njegovom suprugom, postaće jasno da je doktor Tejlor imao štošta da krije.

Dok mlada detektivka Samanta Adams pokušava da odmrsi niti brižljivo izgrađene mreže laži koja obavija život Džona Tejlora, shvatiće da niko nije sasvim nevin. Svaka od njegovih supruga ima sopstvene tajne i sposobna je za osvetu, a Samantina posvećenost slučaju počeće da se pretvara u opsesiju koja preti da i nju uvuče u začarani krug.

  • Originalni naziv: A CIRCLE OF WIVES
  • Prevodilac: Magdalena Reljić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta li smo mi? Veštičje kolo? Harem? Doktor Džon Tejlor, čuveni plastični hirurg i ugledan porodični čovek, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi. Sve ukazuje na to da se radi o ubistvu, a istraga polako razotkriva šta se zapravo nalazi ispod savršene fasade njegovog života. Kada se na sahrani pojave tri žene – Debora, proračunata domaćica iz visokog društva, Em Džej, računovođa slobodnog duha, i Helen, ambiciozni onkolog, od kojih svaka sebe naziva njegovom suprugom, postaće jasno da je doktor Tejlor imao štošta da krije. Dok mlada detektivka Samanta Adams pokušava da odmrsi niti brižljivo izgrađene mreže laži koja obavija život Džona Tejlora, shvatiće da niko nije sasvim nevin. Svaka od njegovih supruga ima sopstvene tajne i sposobna je za osvetu, a Samantina posvećenost slučaju počeće da se pretvara u opsesiju koja preti da i nju uvuče u začarani krug.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter