Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Ilustrovani pilates

Ilustrovani pilates

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Portia Page


ISBN:

978-86-7478-148-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7916

Broj strana:

229

Težina:

480 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Ilustrovani pilates biće vam vodič na vašem putu ka istezanju i jačanju mišića, pri čemu ćete poboljšati držanje tijela, fleksibilnost i ravnotežu.
Poznati i priznati instruktor Porša Pejdž pokazuje vam kako da izvodite esencijalne pokrete i vježbe pilates programa vježbanja u parteru. Takođe ćete naučiti da koristite rekvizite, kao što su pilates lopta, elastična traka i pilates obruč, da biste izolovali mišiće i dobili željene rezultate.

Pristup u knjizi Ilustrovani pilates je veoma direktan i vizuelan, a 17 osmišljenih kombinacija vježbi (uključujući kombinacije vježbi za poboljšavanje držanja tijela, jačanje mišića donjeg dijela leđa, prepodnevnu energiju, popodnevno opuštanje i trening snage za cijelo tijelo) pruža vam najbrži i najefektivniji način da iskusite fizičke i mentalne koristi koje pilates donosi. Za svaku vježbu obezbjeđene su instrukcije za njeno izvođenje, modifikacije i varijacije, koje će vam pomoći da odmah izvodite svaku vježbu, bez obzira na vaše iskustvo ili nivo vještine u vježbanju.

Uz detaljne instrukcije i nekoliko stotina fotografija u boji, knjiga Ilustrovani pilates pratiće vas korak po korak na putu ka poboljšanju zdravlja, snage, fleksibilnosti, energije i opuštanja. Ovo je pravi vodič za vježbanje kojem ćete se uvijek iznova vraćati.

  • Originalni naziv: Pilates Illustrated
  • Prevodilac: Sergej M. Ostojić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Ilustrovani pilates biće vam vodič na vašem putu ka istezanju i jačanju mišića, pri čemu ćete poboljšati držanje tijela, fleksibilnost i ravnotežu. Poznati i priznati instruktor Porša Pejdž pokazuje vam kako da izvodite esencijalne pokrete i vježbe pilates programa vježbanja u parteru. Takođe ćete naučiti da koristite rekvizite, kao što su pilates lopta, elastična traka i pilates obruč, da biste izolovali mišiće i dobili željene rezultate. Pristup u knjizi Ilustrovani pilates je veoma direktan i vizuelan, a 17 osmišljenih kombinacija vježbi (uključujući kombinacije vježbi za poboljšavanje držanja tijela, jačanje mišića donjeg dijela leđa, prepodnevnu energiju, popodnevno opuštanje i trening snage za cijelo tijelo) pruža vam najbrži i najefektivniji način da iskusite fizičke i mentalne koristi koje pilates donosi. Za svaku vježbu obezbjeđene su instrukcije za njeno izvođenje, modifikacije i varijacije, koje će vam pomoći da odmah izvodite svaku vježbu, bez obzira na vaše iskustvo ili nivo vještine u vježbanju. Uz detaljne instrukcije i nekoliko stotina fotografija u boji, knjiga Ilustrovani pilates pratiće vas korak po korak na putu ka poboljšanju zdravlja, snage, fleksibilnosti, energije i opuštanja. Ovo je pravi vodič za vježbanje kojem ćete se uvijek iznova vraćati.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter