Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Commandos 3, destination Berlin

Commandos 3, destination Berlin

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Pyro


ISBN:

503291019675

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0993

Broj strana:

0

Težina:

124 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Treći Commandos nam je konačno stigao. Igru su napravili Španjolci iz Pyro Studiosa. Iako se treći dio dosta razlikuje od svojih prijašnjih nastavaka, dečki iz Pyroa nas uvjeravaju da ako ste volili prva dva dijela, volit ćete i ovaj.

Igra je podijeljena na tri kampanje, to su: Centralna Europa, Normandija i Staljingrad. Misije u Centralnoj Europi su napravljene po uzoru na film The Train, a u Staljingradu pogađate po uzoru na film Enemy at the gates. Mape u igri su mnogo manje nego one u dvojci i više se baziraju na akciji tj. u nekim misijama stealthu. Tako da npr. u Staljingradu se borite s nacističkim snajperistom i sve vrvi od akcije dok je prva misija u Centralnoj Europi čisti stealth jer aktiviranjem alarma ona propada. Misije u Normandiji su nekako neodređene i nije stavljen imperativ na stealthu ili akciji nego je izbor na vama. Mape su jako detaljne kao i unutrašnjosti građevina tako da je taj dio igre za pohvalu. No misije vam više neću otkrivati. To ostavljam vama. Broj vaših komandosa je smanjen sa devet na sedam ( izbačeni su Ruskinja i pesek ), ali su im povećane mogućnosti tako da granate sada možete bacati i s npr. Green Beretom dok ste u dvojci to mogli jedino sa Sapperom i Driverom. Primjera ima još i mnogo tako da ih je besmisleno sve navoditi.

Velika novost Commandos serije je uvođenje multiplayer komponente! Dakle svi koji su htjeli zaigrati igru s pokojim (ne)prijateljem sad su došli na svoje. Iako multiplayer vode nude samo jedan mod igranja - deathmatch.

Ako ste se zaželjeli novih misija nakon odigranog prvog i drugog dijela ovo će vam u svakom slučaju donijeti novu zabavu.

Igra se pokreće na računaru sa Windows 98, Me, XP i Vista. Igra zahtijeva računar sa barem 512MB memorije, i grafičku karticu od barem 64MB.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2003
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Treći Commandos nam je konačno stigao. Igru su napravili Španjolci iz Pyro Studiosa. Iako se treći dio dosta razlikuje od svojih prijašnjih nastavaka, dečki iz Pyroa nas uvjeravaju da ako ste volili prva dva dijela, volit ćete i ovaj. Igra je podijeljena na tri kampanje, to su: Centralna Europa, Normandija i Staljingrad. Misije u Centralnoj Europi su napravljene po uzoru na film The Train, a u Staljingradu pogađate po uzoru na film Enemy at the gates. Mape u igri su mnogo manje nego one u dvojci i više se baziraju na akciji tj. u nekim misijama stealthu. Tako da npr. u Staljingradu se borite s nacističkim snajperistom i sve vrvi od akcije dok je prva misija u Centralnoj Europi čisti stealth jer aktiviranjem alarma ona propada. Misije u Normandiji su nekako neodređene i nije stavljen imperativ na stealthu ili akciji nego je izbor na vama. Mape su jako detaljne kao i unutrašnjosti građevina tako da je taj dio igre za pohvalu. No misije vam više neću otkrivati. To ostavljam vama. Broj vaših komandosa je smanjen sa devet na sedam ( izbačeni su Ruskinja i pesek ), ali su im povećane mogućnosti tako da granate sada možete bacati i s npr. Green Beretom dok ste u dvojci to mogli jedino sa Sapperom i Driverom. Primjera ima još i mnogo tako da ih je besmisleno sve navoditi. Velika novost Commandos serije je uvođenje multiplayer komponente! Dakle svi koji su htjeli zaigrati igru s pokojim (ne)prijateljem sad su došli na svoje. Iako multiplayer vode nude samo jedan mod igranja - deathmatch. Ako ste se zaželjeli novih misija nakon odigranog prvog i drugog dijela ovo će vam u svakom slučaju donijeti novu zabavu. Igra se pokreće na računaru sa Windows 98, Me, XP i Vista. Igra zahtijeva računar sa barem 512MB memorije, i grafičku karticu od barem 64MB.

Dodatne informacije

Izdavač Eidos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter