Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

StarCraft

StarCraft

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Blizzard


ISBN:

3348542129108

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4315

Broj strana:

0

Težina:

124 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

StarCraft je strateška računalna igra proizvođačke kompanije Blizzard. Pripada među najuspjelije izdanke RTS (Real Time Strategy) igara, te još i danas ima ogromnu zajednicu (pogotovo u Koreji), koja se okuplja na najpoznatijem besplatnom mrežnom serveru za igranje - Battle.net-u. Svoju popularnost prije svega duguje iznimno brzom i fluidnom gameplayu, kao i trima bitno različitim frakcijama: Zerg, Protoss i Terrans.

Osnovni cilj u StarCraftu je skupljanje dvaju resursa - minerala i plina, koji su potrebni za izgradnju jedinica i zgrada. Za igru treba mnogo razmišljati i igrati jako pametno s određenim jedinicama na druge protivničke jedinice. Minerali, koji su potrebni za izgradnju svih jedinica, su na mapi prikazani kao plave kristalne formacije. Njih sakupljaju, ovisno o strani, posebne radničke jedinice (SCV za Terrane, Drone za Zergove, Probe za Protosse). Vespene plin je potreban samo za neke naprednije jedinice. Na mapi se pojavljuje kao gejzir na kojemu je, prije nego počne sakupljanje plina, prvo potrebno napraviti posebnu strukturu (Refinery za Terrane, Extractor za Zergove, Assimilator za Protosse).

Igrači su ograničeni na konačni broj jedinica koji mogu kontrolirati (200), a i svaka jedinica zahtijeva održavanje (kod Terrana se ta potreba zadovoljava Supply Depot-ima, kod Zerga Overlord-ima, kod Protossa Pylon-ima). Igrač mora održavati dovoljno tih struktura/jedinica kako bi mogao podržavati svu svoju vojsku, inače privremeno ostane u nemogućnosti gradit i jedinice.

U ovom paketu dobijate i originalnu Sracfart igru kao i Expansion Set Blood War sa dodatnih 26 misija i šest novih jedinica.

Moguće je igrati i preko mreže.

Potreban je Pentium računar sa 32MB RAM i igra se može pokrenuti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2001
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

StarCraft je strateška računalna igra proizvođačke kompanije Blizzard. Pripada među najuspjelije izdanke RTS (Real Time Strategy) igara, te još i danas ima ogromnu zajednicu (pogotovo u Koreji), koja se okuplja na najpoznatijem besplatnom mrežnom serveru za igranje - Battle.net-u. Svoju popularnost prije svega duguje iznimno brzom i fluidnom gameplayu, kao i trima bitno različitim frakcijama: Zerg, Protoss i Terrans. Osnovni cilj u StarCraftu je skupljanje dvaju resursa - minerala i plina, koji su potrebni za izgradnju jedinica i zgrada. Za igru treba mnogo razmišljati i igrati jako pametno s određenim jedinicama na druge protivničke jedinice. Minerali, koji su potrebni za izgradnju svih jedinica, su na mapi prikazani kao plave kristalne formacije. Njih sakupljaju, ovisno o strani, posebne radničke jedinice (SCV za Terrane, Drone za Zergove, Probe za Protosse). Vespene plin je potreban samo za neke naprednije jedinice. Na mapi se pojavljuje kao gejzir na kojemu je, prije nego počne sakupljanje plina, prvo potrebno napraviti posebnu strukturu (Refinery za Terrane, Extractor za Zergove, Assimilator za Protosse). Igrači su ograničeni na konačni broj jedinica koji mogu kontrolirati (200), a i svaka jedinica zahtijeva održavanje (kod Terrana se ta potreba zadovoljava Supply Depot-ima, kod Zerga Overlord-ima, kod Protossa Pylon-ima). Igrač mora održavati dovoljno tih struktura/jedinica kako bi mogao podržavati svu svoju vojsku, inače privremeno ostane u nemogućnosti gradit i jedinice. U ovom paketu dobijate i originalnu Sracfart igru kao i Expansion Set Blood War sa dodatnih 26 misija i šest novih jedinica. Moguće je igrati i preko mreže. Potreban je Pentium računar sa 32MB RAM i igra se može pokrenuti.

Dodatne informacije

Izdavač Blizzard
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter