Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

FlatOut 2

FlatOut 2

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bugbear


ISBN:

5017783025736

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M1015

Broj strana:

0

Težina:

124 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kao i u prvom dijelu, okosnicu igrivosti čine žestoki sudari izmišljenim vozilima dok je pobjeda u drugom planu. Ne doslovce, jer u sve tri kategorije je napredovanje moguće isključivo pobjedama, no do istih je nemoguće doći bez izguravanja protivnika s ceste, podmuklih udaraca i raznih smicalica koje ostavljaju privremena obilježja na vozilima. Autori su u jednoj najavi spomenuli fantastičnu brojku od gotovo pedesetak deformabilnih dijelova na svakom vozilu. Svaka je klasa vozila priča za sebe i kao da je prilagođena nivou umješnosti igrača. Najslabija, odnosno sklepane olupine je ujedno i najsporija, što ne znači da u njoj nećete uživati. Naprotiv, upravo je s takvim vozilima moguće postići najbolje efekte pred kamerama jer je upravljanje najlakše. Srednja klasa su malo bolji automobili, dok najjači izgledaju odlično.

Što se tiče automobila općenito, svaka klasa ima nekolicinu primjeraka koje možemo dodatno nadograđivati, kupovati nove i prodavati stare, ili pak imati nekolicinu u garaži i koristiti ih u za njima prikladnim utrkama. Glupo je s laganim vozilom odličnog ubrzanja nastupiti u natjecanjima u kojima je potrebno porazbijati sve suparnike, jer će nas isti smlaviti u samom početku, dok su teškaši slabih performansi jednostavno pretromi za brze gradske ceste. Nekakva zlatna sredina ipak postoji, iako je mnogo teže istim autom nastupati u svim natjecanjima. Bitno je naglasiti da kod odabira valja paziti na nekoliko važnih atributa, no kako je prezentacija spomenutih jednostavna, lako ćete odabrati svog favorita. Osim ostalih sudionika utrka, preporučljivo je razbijati okolinu, što uključuje signalne stupiće, izloge, pregrade, znakove i sve ostalo što mislite da se da pomaknuti. Razlozi za ove postupke su vrlo jednostavni: što više štete nanositi, brže se puni nitro.

Grafički izgled igre za svaku je pohvalu, tim više što radi glatko i na zastarjelim strojevima, a u vezi s vizualijama, slobodno možemo tvrditi da su i veći plus FlatOuta 2. Muzika je s druge strane također odlična.

Zabavite se u trkama protiv računala i protiv prijatelja u multiplayeru.

Igra zahtijeva 256 sistemske memorije, 3.5GB prostora na disku i grafičku karticu sa 64MB memorije. Radi dobro na Widnows 2000 i XP.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kao i u prvom dijelu, okosnicu igrivosti čine žestoki sudari izmišljenim vozilima dok je pobjeda u drugom planu. Ne doslovce, jer u sve tri kategorije je napredovanje moguće isključivo pobjedama, no do istih je nemoguće doći bez izguravanja protivnika s ceste, podmuklih udaraca i raznih smicalica koje ostavljaju privremena obilježja na vozilima. Autori su u jednoj najavi spomenuli fantastičnu brojku od gotovo pedesetak deformabilnih dijelova na svakom vozilu. Svaka je klasa vozila priča za sebe i kao da je prilagođena nivou umješnosti igrača. Najslabija, odnosno sklepane olupine je ujedno i najsporija, što ne znači da u njoj nećete uživati. Naprotiv, upravo je s takvim vozilima moguće postići najbolje efekte pred kamerama jer je upravljanje najlakše. Srednja klasa su malo bolji automobili, dok najjači izgledaju odlično. Što se tiče automobila općenito, svaka klasa ima nekolicinu primjeraka koje možemo dodatno nadograđivati, kupovati nove i prodavati stare, ili pak imati nekolicinu u garaži i koristiti ih u za njima prikladnim utrkama. Glupo je s laganim vozilom odličnog ubrzanja nastupiti u natjecanjima u kojima je potrebno porazbijati sve suparnike, jer će nas isti smlaviti u samom početku, dok su teškaši slabih performansi jednostavno pretromi za brze gradske ceste. Nekakva zlatna sredina ipak postoji, iako je mnogo teže istim autom nastupati u svim natjecanjima. Bitno je naglasiti da kod odabira valja paziti na nekoliko važnih atributa, no kako je prezentacija spomenutih jednostavna, lako ćete odabrati svog favorita. Osim ostalih sudionika utrka, preporučljivo je razbijati okolinu, što uključuje signalne stupiće, izloge, pregrade, znakove i sve ostalo što mislite da se da pomaknuti. Razlozi za ove postupke su vrlo jednostavni: što više štete nanositi, brže se puni nitro. Grafički izgled igre za svaku je pohvalu, tim više što radi glatko i na zastarjelim strojevima, a u vezi s vizualijama, slobodno možemo tvrditi da su i veći plus FlatOuta 2. Muzika je s druge strane također odlična. Zabavite se u trkama protiv računala i protiv prijatelja u multiplayeru. Igra zahtijeva 256 sistemske memorije, 3.5GB prostora na disku i grafičku karticu sa 64MB memorije. Radi dobro na Widnows 2000 i XP.

Dodatne informacije

Izdavač Empire Interactive
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Knjige koje bi vas mogle zanimati:

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter