Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Pacific Storm

Pacific Storm

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lesta


ISBN:

8606105008242

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4354

Broj strana:

0

Težina:

90 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Veliki dio US Pacific vojnih snaga stacioniranih u Pearl Harburgu, napadnut je 7. decembra 1941. od strane japanskih aviona. Japanski brobeni avioni su uništavali američke letjelice na zemlji i u vazduhu, a da im nisu dali šansu za kontranapad.

Borba kod Pearl Harburga postala je prva u nizu krvavih morskih bitaka.

Sada možete da učestvujete u svim velikim bitkama na Pacifiku u II svjetskom ratu u ovoj igri: Pacific Storm koja je mješavina RTS, ratne igre i simulacije. Sve važne bitke II svjetskog rata koje su odigrale na Pacifiku su uključene i možete se boriti na strani Japana ili USA.

Ekspoatišite razne izvore: novac, gvožđe, nikl, boksit i naftu, obučavajte razne jedinice i odgovorite istom mjerom. Potopite ih.

Ključni faktori ove igre:
- Strategija počinje stvarnim događajima iz pozadine II svjetskog rata.
- Sa globalne strategije igrač ide na taktiku i akciju.
- Realistično tehnološko stablo, stablo izuma, pejzaži, vojna politika.
- Autentični materijali: borbeni avioni, nosači aviona, borbeni brodovi, kruzeri, podmornice, tenkovi, propelerski i mlazni avioni, topovi i sl.
- LAN podržava i taktički i akcioni mod.

Potreban sistem:
Win2000/XP ili noviji
Pentium 4 sa 1700Mh ili više
512MB RAM ili više
3D video kartica sa barem 64MB memorije

Radi se o 3D real-time strategiji razvijanoj od developera Lesta. U igri, saveznici glavnih frakcija, Američkih i Japanskih ulaze u sukob. Moćna Njemačka će se pridružiti Japanskih jedinicima u borbi protiv Engleske, Australije i USSR-a. Igra sadržava nove jedinice, nove povijesne lokacije i novu verziju enginea. Demo težak 710MB sadržava nekoliko training misija i dvije mape (Pearl Harbor i Hodds vs Bismarck) igrive u 2 od 3 stila (RTS i simulation).

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Veliki dio US Pacific vojnih snaga stacioniranih u Pearl Harburgu, napadnut je 7. decembra 1941. od strane japanskih aviona. Japanski brobeni avioni su uništavali američke letjelice na zemlji i u vazduhu, a da im nisu dali šansu za kontranapad. Borba kod Pearl Harburga postala je prva u nizu krvavih morskih bitaka. Sada možete da učestvujete u svim velikim bitkama na Pacifiku u II svjetskom ratu u ovoj igri: Pacific Storm koja je mješavina RTS, ratne igre i simulacije. Sve važne bitke II svjetskog rata koje su odigrale na Pacifiku su uključene i možete se boriti na strani Japana ili USA. Ekspoatišite razne izvore: novac, gvožđe, nikl, boksit i naftu, obučavajte razne jedinice i odgovorite istom mjerom. Potopite ih. Ključni faktori ove igre: - Strategija počinje stvarnim događajima iz pozadine II svjetskog rata. - Sa globalne strategije igrač ide na taktiku i akciju. - Realistično tehnološko stablo, stablo izuma, pejzaži, vojna politika. - Autentični materijali: borbeni avioni, nosači aviona, borbeni brodovi, kruzeri, podmornice, tenkovi, propelerski i mlazni avioni, topovi i sl. - LAN podržava i taktički i akcioni mod. Potreban sistem: Win2000/XP ili noviji Pentium 4 sa 1700Mh ili više 512MB RAM ili više 3D video kartica sa barem 64MB memorije Radi se o 3D real-time strategiji razvijanoj od developera Lesta. U igri, saveznici glavnih frakcija, Američkih i Japanskih ulaze u sukob. Moćna Njemačka će se pridružiti Japanskih jedinicima u borbi protiv Engleske, Australije i USSR-a. Igra sadržava nove jedinice, nove povijesne lokacije i novu verziju enginea. Demo težak 710MB sadržava nekoliko training misija i dvije mape (Pearl Harbor i Hodds vs Bismarck) igrive u 2 od 3 stila (RTS i simulation).

Dodatne informacije

Izdavač Buka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter