Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Medieval Total War: Gold Edition

Medieval Total War: Gold Edition

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sega


ISBN:

8716051014447

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4332

Broj strana:

0

Težina:

91 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo je nevjerovatno uspješan spoj taktičkog real-time manevriranja i dugih turn-based promišljanja o razvoju provincija i situiciranju trupa.

Radnja Medieval Total Wara je za razliku od feudalnog Japana smještena u Europu tijekom Srednjeg Vijeka koje je u odnosu na Shoguna još više rascjepkana političkim intrigama i otvorenim sukobima i podjelom na religijski istok i zapad. Zbog vremena radnje, ali još više područja očekuje nas višestruko veće iskustvo igranja. Veći broj provincija, izbor trupa, građevina, religijskih konflikata znače puno kompliciraniju igru, što s sobom povlači i veći broj igrivih sati Medievala.

Medieval nam donosi dva potpuno različita moda igranja: strateški turn based način koji je u mnogočemu slican igranju Rizika i taktički real time mod u kojem se sukobljuje do desetak tisuća vojnika! Najljepše je u toj priči što oba moda funkcioniraju gotovo nezavisno jedan od drugog te ovisno o osobnom ukusu moguće je igrati samo strateški dio igre, a taktički prepuštati kompjuteru. Ali tek u mixu modova igra daje ono što nam je Creative Assemby htio i jest podario: predivan spoj strateško-taktickog mozganja.

Koliko god da je zabavan i strateški dobro odraden turn-based dio prava zabava za sve wannaby generale započinje sukobom dvije vojske. Nakon što s vojskom uđete u neprijateljsku provinciju igra se prebacuje u 3D real-time mod na odlično prikazanom 3D terenu s 2D pixeliziranim jedinicama.

Na DVD dobijate Medieval Total War i Expansion Pack: Viking Invasion.

Za pokretanje morate imati grafičku sa barem 32MB memorije, te 128MB memorije.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo je nevjerovatno uspješan spoj taktičkog real-time manevriranja i dugih turn-based promišljanja o razvoju provincija i situiciranju trupa. Radnja Medieval Total Wara je za razliku od feudalnog Japana smještena u Europu tijekom Srednjeg Vijeka koje je u odnosu na Shoguna još više rascjepkana političkim intrigama i otvorenim sukobima i podjelom na religijski istok i zapad. Zbog vremena radnje, ali još više područja očekuje nas višestruko veće iskustvo igranja. Veći broj provincija, izbor trupa, građevina, religijskih konflikata znače puno kompliciraniju igru, što s sobom povlači i veći broj igrivih sati Medievala. Medieval nam donosi dva potpuno različita moda igranja: strateški turn based način koji je u mnogočemu slican igranju Rizika i taktički real time mod u kojem se sukobljuje do desetak tisuća vojnika! Najljepše je u toj priči što oba moda funkcioniraju gotovo nezavisno jedan od drugog te ovisno o osobnom ukusu moguće je igrati samo strateški dio igre, a taktički prepuštati kompjuteru. Ali tek u mixu modova igra daje ono što nam je Creative Assemby htio i jest podario: predivan spoj strateško-taktickog mozganja. Koliko god da je zabavan i strateški dobro odraden turn-based dio prava zabava za sve wannaby generale započinje sukobom dvije vojske. Nakon što s vojskom uđete u neprijateljsku provinciju igra se prebacuje u 3D real-time mod na odlično prikazanom 3D terenu s 2D pixeliziranim jedinicama. Na DVD dobijate Medieval Total War i Expansion Pack: Viking Invasion. Za pokretanje morate imati grafičku sa barem 32MB memorije, te 128MB memorije.

Dodatne informacije

Izdavač Sega
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter