Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Crysis

Crysis

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Crytek


ISBN:

5030930067458

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4357

Broj strana:

0

Težina:

131 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,95 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Cijeli svijet drži dah dok se Sjeverna Koreja i SAD bore za prevlast nad Južnokineskim morem. Razlog sukoba je tajanstveni artefakt pronađen u džungli. Sjeverna Koreja odsjekla je nalazište od ostatka svijeta, pa je SAD prisiljen poslati elitni tim specijalaca na misiju krađe artefakta. I dok su dvije sile zabavljene međusobnom borbom, prava priroda artefakta uskoro postaje bolno očita - on je pokretač ogromne invazije vanzemaljaca na našu planetu.

Vanzemaljci u sekundi pretvaraju džunglu u jezivi zaleđeni krajolik, i borba za Zemlju počinje.

To bi ukratko bila priča igre Crysis, next-gen FPS-a koji nam donose kreatori fenomenalnog FarCryja, no ono što je glavna snaga Crysisa nije tako lako opisati. To ćete jednostavno morati vidjeti. Vizualni aspekt ove igre naprosto oduzima dah. Kristalna grafika i specijalni efekti nešto su dosad neviđeno. Naravno, najjači adut Crysisa još uvijek ne bi jamčio vrhunsku igru da tu nema i inventivnih rješenja koja dižu gameplay na sasvim novu razinu.

Igrači će se morati prilagođavati terenu kako bi preživjeli i preinačiti taktiku kako bi se snašli na bojišnicama poput naprasno zamrznute džungle ili bestežinskog stanja. Tu je i Nanosuit koji će pojačati brzinu i snagu vašeg lika i dati mu nove sposobnosti. Bogati arsenal oružja moći ćete dodatno personalizirati i prilagođvati svom stilu igre, a da vam rumble in the jungle ne bi bio prelagan, pobrinut će se vrlo napredna umjetna inteligencija vaših vanzemaljskih protivnika.

Treba vam grafička sa barem 256MB memorije i barem 1,5GB RAM.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Cijeli svijet drži dah dok se Sjeverna Koreja i SAD bore za prevlast nad Južnokineskim morem. Razlog sukoba je tajanstveni artefakt pronađen u džungli. Sjeverna Koreja odsjekla je nalazište od ostatka svijeta, pa je SAD prisiljen poslati elitni tim specijalaca na misiju krađe artefakta. I dok su dvije sile zabavljene međusobnom borbom, prava priroda artefakta uskoro postaje bolno očita - on je pokretač ogromne invazije vanzemaljaca na našu planetu. Vanzemaljci u sekundi pretvaraju džunglu u jezivi zaleđeni krajolik, i borba za Zemlju počinje. To bi ukratko bila priča igre Crysis, next-gen FPS-a koji nam donose kreatori fenomenalnog FarCryja, no ono što je glavna snaga Crysisa nije tako lako opisati. To ćete jednostavno morati vidjeti. Vizualni aspekt ove igre naprosto oduzima dah. Kristalna grafika i specijalni efekti nešto su dosad neviđeno. Naravno, najjači adut Crysisa još uvijek ne bi jamčio vrhunsku igru da tu nema i inventivnih rješenja koja dižu gameplay na sasvim novu razinu. Igrači će se morati prilagođavati terenu kako bi preživjeli i preinačiti taktiku kako bi se snašli na bojišnicama poput naprasno zamrznute džungle ili bestežinskog stanja. Tu je i Nanosuit koji će pojačati brzinu i snagu vašeg lika i dati mu nove sposobnosti. Bogati arsenal oružja moći ćete dodatno personalizirati i prilagođvati svom stilu igre, a da vam rumble in the jungle ne bi bio prelagan, pobrinut će se vrlo napredna umjetna inteligencija vaših vanzemaljskih protivnika. Treba vam grafička sa barem 256MB memorije i barem 1,5GB RAM.

Dodatne informacije

Izdavač EA Games
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter