Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Battle Mages

Battle Mages

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Targem Games


ISBN:

8606105008266

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4346

Broj strana:

0

Težina:

124 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Od davnina svijet je bio zaštićen od Haosa Magičnim Kristalom smještenim negdje u središtu Svijeta. Samo unutar sigurne aure mogla su mirno da žive razna živa bića: tu su mogli da uživaju u sunčevoj svjetlosti, rascvjetanom drveću i rijekama koje teku. Izvan aure realnost je bila deformisana: nije bilo sunca, ni magije. Na samom početku Svijet su dijelili ljudi, vilenjaci i patuljci. Kasnije su patuljci napustili svoje teritorije i naselili podzemlje.

Ali, jednom se pojavio zli čarobnjak među Vilenjacima. Zadobio je povjerenje princeze Vilenjaka i dao joj je čarobnu dijademu, koja je pomogla carstvu Vilenjaka da napreduje i zadobije poštovanje ostalih rasa. Uskoro su se vilenjaci prisjetili da su došli na ovaj svijet zbog nepozante kataklizme, i lukavi čarobnjak je počeo da pravi planove o njihovom povratku tako što će uništiti magični kristal. Vilenjaci su počeli rat, ali su bili poraženi od strane ljudi. Međutim, čarobnjak nije prihvatio takav ishod. Jednopg dana Princeta Vilenjakinja je ubijena pod nerazrješenim okolnostima i velike horde neprijateljskih bića krenila su u osvajanje Svijeta.

Da bi povratio mir i spriječio haos, vaš junak, diplomac škole The Imperial Mage počinje potragu za moćnim i misterioznim artifektom patuljaka koji je odavno izgubljen. Unajmite neke sljedbenike i vodi svoje trupe protiv čudovišta i gangstera, iznesite pohod do kraja i Svijet će izbjeći krah.

Sistemski zahtjevi: 128MB RAM, Pentirum 3 na 750Mhz.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od davnina svijet je bio zaštićen od Haosa Magičnim Kristalom smještenim negdje u središtu Svijeta. Samo unutar sigurne aure mogla su mirno da žive razna živa bića: tu su mogli da uživaju u sunčevoj svjetlosti, rascvjetanom drveću i rijekama koje teku. Izvan aure realnost je bila deformisana: nije bilo sunca, ni magije. Na samom početku Svijet su dijelili ljudi, vilenjaci i patuljci. Kasnije su patuljci napustili svoje teritorije i naselili podzemlje. Ali, jednom se pojavio zli čarobnjak među Vilenjacima. Zadobio je povjerenje princeze Vilenjaka i dao joj je čarobnu dijademu, koja je pomogla carstvu Vilenjaka da napreduje i zadobije poštovanje ostalih rasa. Uskoro su se vilenjaci prisjetili da su došli na ovaj svijet zbog nepozante kataklizme, i lukavi čarobnjak je počeo da pravi planove o njihovom povratku tako što će uništiti magični kristal. Vilenjaci su počeli rat, ali su bili poraženi od strane ljudi. Međutim, čarobnjak nije prihvatio takav ishod. Jednopg dana Princeta Vilenjakinja je ubijena pod nerazrješenim okolnostima i velike horde neprijateljskih bića krenila su u osvajanje Svijeta. Da bi povratio mir i spriječio haos, vaš junak, diplomac škole The Imperial Mage počinje potragu za moćnim i misterioznim artifektom patuljaka koji je odavno izgubljen. Unajmite neke sljedbenike i vodi svoje trupe protiv čudovišta i gangstera, iznesite pohod do kraja i Svijet će izbjeći krah. Sistemski zahtjevi: 128MB RAM, Pentirum 3 na 750Mhz.

Dodatne informacije

Izdavač Buka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter