Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Resident Evil 4

Resident Evil 4

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: UbiSoft


ISBN:

8606010981593

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4343

Broj strana:

0

Težina:

106 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,95 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prošlo je šest godina od uništenja Racoon Cityja i glavni lik igre Leon S. Kennedy, bivši policajac Racoon Cityja (Resident Evil 2), traži nestalu Ashley Graham, kćer američkog predsjednika nakon što je prijavio njezin nestanak. Sudeći po njemu, oteli su je Los Illuminados (španj. prosvjećeni), sekta koja je aktivna na nekim prostorima Europe (nije točno određeno gdje je smještena radnja, ali pretpostavlja se da je Španjolska).

Leon putuje u Europi nadajući se da će je pronaći. Dolazi u jedno selo (Pueblo) gdje ga seljaci, nazvani i Los Ganados (španj. stočar), pokušavaju ubiti.

Kasnije, kad se igra razvija, saznaje se da je Leon (ne samo on, već i drugi likovi igre) zaražen Plagom (Las Plagas), parazitom koji može vladati čovjekovim umom, ali dobroćudan je i ne šteti čovjeku. Osoba koja vodi tu sektu i ljude je Lord Osmund Saddler, inače i glavni boss igre. Leon pronalazi Ashley i, kao što su mu i naredili, mora je čuvati od raznih neprijatelja dok ne dođe na sigurno, tj. kod kuće. No, kroz igru se mogu ponovno vidjeti i stariji likovi iz prijašnjih Resident Evil serijala jedan od njih je i Ada Wong.

Ovo je vrhunska horor igrica. Resident Evil 4 jedna je od najboljih igara u posljednjih nekoliko godine, a bez konkurencije iz oblasti horora.

Za igranje vam treba Windows XP ili noviji OS, 215MB RAM, 3D kartica sa 128MB memorije.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Prošlo je šest godina od uništenja Racoon Cityja i glavni lik igre Leon S. Kennedy, bivši policajac Racoon Cityja (Resident Evil 2), traži nestalu Ashley Graham, kćer američkog predsjednika nakon što je prijavio njezin nestanak. Sudeći po njemu, oteli su je Los Illuminados (španj. prosvjećeni), sekta koja je aktivna na nekim prostorima Europe (nije točno određeno gdje je smještena radnja, ali pretpostavlja se da je Španjolska). Leon putuje u Europi nadajući se da će je pronaći. Dolazi u jedno selo (Pueblo) gdje ga seljaci, nazvani i Los Ganados (španj. stočar), pokušavaju ubiti. Kasnije, kad se igra razvija, saznaje se da je Leon (ne samo on, već i drugi likovi igre) zaražen Plagom (Las Plagas), parazitom koji može vladati čovjekovim umom, ali dobroćudan je i ne šteti čovjeku. Osoba koja vodi tu sektu i ljude je Lord Osmund Saddler, inače i glavni boss igre. Leon pronalazi Ashley i, kao što su mu i naredili, mora je čuvati od raznih neprijatelja dok ne dođe na sigurno, tj. kod kuće. No, kroz igru se mogu ponovno vidjeti i stariji likovi iz prijašnjih Resident Evil serijala jedan od njih je i Ada Wong. Ovo je vrhunska horor igrica. Resident Evil 4 jedna je od najboljih igara u posljednjih nekoliko godine, a bez konkurencije iz oblasti horora. Za igranje vam treba Windows XP ili noviji OS, 215MB RAM, 3D kartica sa 128MB memorije.

Dodatne informacije

Izdavač UbiSoft
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter