Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Igre gladi - Šojka rugalica, knjiga treća

Igre gladi - Šojka rugalica, knjiga treća

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-174-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K7816

Broj strana:

290

Težina:

590 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

43,30 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Katniss Everdeen je, koliko god nevjerojatno zvučalo, preživjela Igre gladi – i to dvaput. No, iako se uspjela izvući iz krvave arene, još uvijek nije sigurna - naprotiv, u većoj je opasnosti nego ikada do sada. Kapitol je bijesan i dalje želi osvetu, a prva na udaru bit će upravo Katniss. Iza nje uslijedit će, kako je predsjednik Snow jasno dao do znanja, njezina obitelj, prijatelji, pa svi iz Okruga 12.

Inspirirana grčkim mitovima o Tezeju i Minotauru, kao i rimskim gladijatorskim igrama, priča o odanosti, ratu, moći, istini i ljubavi od početka je bila osuđena na uspjeh. Nakon nevjerojatnog uspjeha koji su postigla prva dva romana u trilogiji Igre gladi - prva mjesta na svim top-listama najprodavanijih knjiga, titula knjige godine u svim relevantnim časopisima, izdanja u gotovo 40 zemalja, dvadeset milijuna prodanih primjeraka, visokobudžetna ekranizacija i još jedna u pripremi - Suzanne Collins donosi nam veličanstveni završetak uzbudljive priče o nenadanim junacima u alternativnoj budućnosti u kojoj su Sjedinjene Američke Države propale, izmučene sušom, požarima, glađu i ratom, a njihovi stanovnici prisiljeni su sudjelovati na okrutnim igrama.

  • Originalni naziv: MOCKINGJAY: THE THIRD...
  • Prevodilac: Mladen Kopjar
  • Edicija: Igre gladi
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 240x160
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Katniss Everdeen je, koliko god nevjerojatno zvučalo, preživjela Igre gladi – i to dvaput. No, iako se uspjela izvući iz krvave arene, još uvijek nije sigurna - naprotiv, u većoj je opasnosti nego ikada do sada. Kapitol je bijesan i dalje želi osvetu, a prva na udaru bit će upravo Katniss. Iza nje uslijedit će, kako je predsjednik Snow jasno dao do znanja, njezina obitelj, prijatelji, pa svi iz Okruga 12. Inspirirana grčkim mitovima o Tezeju i Minotauru, kao i rimskim gladijatorskim igrama, priča o odanosti, ratu, moći, istini i ljubavi od početka je bila osuđena na uspjeh. Nakon nevjerojatnog uspjeha koji su postigla prva dva romana u trilogiji Igre gladi - prva mjesta na svim top-listama najprodavanijih knjiga, titula knjige godine u svim relevantnim časopisima, izdanja u gotovo 40 zemalja, dvadeset milijuna prodanih primjeraka, visokobudžetna ekranizacija i još jedna u pripremi - Suzanne Collins donosi nam veličanstveni završetak uzbudljive priče o nenadanim junacima u alternativnoj budućnosti u kojoj su Sjedinjene Američke Države propale, izmučene sušom, požarima, glađu i ratom, a njihovi stanovnici prisiljeni su sudjelovati na okrutnim igrama.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter